Bars

Bars zijn handige meubels om jouw persoonlijke collectie drank en glazen op te bergen. Ze zijn onmisbaar voor wie houdt van gezellige avonden onder vrienden! Maar ze kunnen tegelijk ook dienen als hoge eettafel of zelfs als afbakening in een open ruimte. Ontdek hier alle modellen.
Sorteer op
Asc

5 producten

Sorteer op
Asc

5 producten

Mooie bars voor gezellige avonden

Bars zijn misschien niet de eerste meubelen die in je opkomen als je nadenkt over de inrichting van je keuken, maar ze zijn een absolute meerwaarde in huis. Een bar dient natuurlijk in de eerste plaats om jouw drank en glazen netjes een mooi plekje te geven. Het is een onmisbaar meubel voor wie houdt van gezellige avonden onder vrienden of wie een goed wijntje wel kan appreciëren. Maar je kan natuurlijk ook een lekker hapje eten of de krant lezen aan je bar. De meubelen kunnen zelfs als scheiding gebruikt worden om een hoekje af te bakenen in een open ruimte.

Een bar waarmee je plaats bespaart

Heb jij een beperkte ruimte ter beschikking? Dan zijn de bars met een uitklapbaar tafelblad een ideale keuze voor jou. Als je het deurtje openklapt, tover je het meubel namelijk om tot een handig tafeltje. Zo kan de bar tegelijk dienstdoen als eettafel of zelfs als werkplekje. Wanneer je het blad even niet meer nodig hebt, klap je de deur gewoon weer toe en op die manier kan je heel wat plaats besparen in je keuken of woonkamer!

Vervolledig je bar

Een bar is natuurlijk niet compleet zonder comfortabele barkrukken. De hoge stoelen maken het bijvoorbeeld mogelijk om te genieten van een heerlijk aperitiefje aan je bar. De barstoelen uit ons assortiment zijn niet alleen heel comfortabel, ze zien er ook leuk uit. Je vindt ze in verschillende kleuren, uitvoeringen en stijlen zodat er zeker eentje tussenzit dat perfect past bij jouw bar en andere keukenkasten. Heb je niet zozeer nood aan alle opbergruimte die een barmeubel jou biedt, maar ben je wel fan van een hoge tafel? Bekijk dan zeker even ons aanbod aan bartafels en vind wat jij zoekt.

Bar kopen bij Emob?

Heb je je oog laten vallen op een van onze bars? Bestel hem dan online bij Emob en reken op een snelle levering bij jou thuis. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je zo snel mogelijk!

To Top