Barmeubel Bosy 160x60 met opbergmogelijkheden - lichtgrijze eik

Barmeubel Bosy met verrijdbaar tafelblad, kastje met deur en legplank en 3 open vakken. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van heldergrijze eik.

€ 385,00

6 tot 8 weken

Lengte 60 cm
Breedte / Diepte 160 cm
Hoogte 90 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Maak van jouw woon- en eetkamer een gezellige plek met de meubelen van collectie Bosy. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van heldergrijs eikenhout.

Dit originele barmeubel is veelzijdig inzetbaar. Het tafelblad staat op wieltjes en kan je gemakkelijk verplaatsen in de gewenste positie. Verder beschik je over een kastje met deur en legplank en 3 open vakken met verschillende afmetingen, waarin je flessen en glazen kan opbergen. De unieke, ingewerkte handgreep is gemaakt van aluminium en ABS en kreeg een grijs gelakte afwerking.

Zoek op onze site nog enkele bijpassende barstoelen uit en bestel heel eenvoudig in slechts enkele klikken!

Meer informatie
Hout/look Zand Eik
Vorm Rechthoek
Aantal personen 2 personen
Opties Met wielen
SKU-Emob GTJ74110
Merk Gami
Kleur Grijs
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 63.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Is dit barmeubel ook nog in andere kleuren beschikbaar van zwart of wit?

Dit barmeubel is helaas niet in andere uitvoeringen verkrijgbaar.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top