Dressoir Göteborg 2 deuren & 3 laden

Dressoir Göteborg met 2 deuren, 2 legplanken en 3 laden. Gemaakt van spaanplaat. Pootjes van massief hout.

€ 289,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 180 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 87 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van collectie Göteborg creëer je een Scandinavisch geïnspireerd interieur. De witte meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en hebben massief houten pootjes.

Deze dressoir bestaat uit 2 deuren, 2 legplanken en 3 laden. Ontdek ook de andere meubelen van de Göteborg-collectie en maak van jouw eetkamer een harmonieus geheel.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren, 3 lades
SKU-Emob FN2817
Merk Finori
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Scandinavisch
Totaal Gewicht kg 56.5
Merkeninformatie

Over Finori

Finori is een Duits bedrijf dat al sinds 2002 zelfbouwmeubelen levert over de hele wereld. Finori’s creatieve team gaat steeds op zoek naar de nieuwste trends en originele oplossingen voor jouw woon-, eetkamer en kantoor. Veel gebruikte materialen hierbij zijn o.a. hout, metaal, kunststof, glas en stof. Niet alleen prijs-kwaliteit is belangrijk voor Finori, ook het milieu neemt bij hen een belangrijke plaats in. Neem hier een kijkje naar ons uitgebreide assortiment Finori-meubelen en laat je verrassen!
Productvragen
Is de hoogte de totale hoogte van de dressoir met pootjes of zonder pootjes?

De totale hoogte is met pootjes.

Wat is de afwerking van de panelen? Hoogglans wit? Heeft u misschien een kleine monster hiervan. Zo ja, kunt u die naar me willen opsturen.

Het meubel is afgewerkt met een laagje witte lak, maar dit is geen hoogglans wit. We hebben helaas geen stalen die we u kunnen toesturen.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top