Tafellampjes kinderkamer

Tafellampen zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, ook voor kinderen is een tafellamp heel handig. Tafellampen kan je idealiter naast het bed van je kind op het nachtkastje plaatsen. Je zoon of dochter kan dit lampje snel aanleggen wanneer hij 's nachts naar toilet moet of wanneer hij voor het slapengaan nog een aantal bladzijden uit zijn lievelingsboek wilt lezen. Bij Emob bieden we een groot aanbod aan tafellampen voor kinderen, op die manier hopen we de ideale lamp voor jouw zoon of dochter te vinden. Neem snel een kijkje naar ons breed assortiment.

per pagina

9 Artikelen

Lengte: 29 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Tafellamp Pinokkio
26,00 51,99

Direct leverbaar

Lengte: 29 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Tafellamp Nature
26,00 51,99

Direct leverbaar

Lengte: 16 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 16 cm
Tafellamp Dora
26,00 51,99

Direct leverbaar

Lengte: 27 cm
Hoogte: 16 cm
Breedte/diepte: 16 cm
Tafellamp Football
26,00 51,99

Direct leverbaar

Lengte: 13 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Hello Kitty met ledlamp
34,50 68,99

Direct leverbaar

Lengte: 27 cm
Hoogte: 16 cm
Breedte/diepte: 16 cm
Tafellamp Little Zoo
23,00 45,99

Direct leverbaar

Lengte: 15 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 15 cm
Tafellamp Friends
26,00 51,99

Direct leverbaar

Lengte: 16 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 16 cm
Tafellamp Aquarium
21,50 42,99

Direct leverbaar

Tafellamp Big Friends
21,50 42,99

Direct leverbaar

De voordelen van een tafellampje voor kinderen

Een mooie tafellamp is niet alleen voor volwassenen weggelegd. Ook voor kinderen komt zo’n lampje soms van pas. Zo is een tafellampje ideaal bij het avondritueel voor het slapengaan of bij het opstaan 's ochtends. Je hoeft de hoofdverlichting niet meer aan te steken en het zachte licht van de tafellamp maakt de overgang van dag naar nacht of omgekeerd dus minder bruusk.

Zo'n tafellampjes zijn ook ideaal voor iets oudere kinderen. Bij Emob hebben we heel wat tafellampjes die als leeslamp kunnen dienen. Op die manier kan jouw kind voor het slapengaan nog een aantal bladzijden lezen uit zijn of haar lievelingsboek.
Een andere situatie waarbij een tafellampje praktisch kan zijn, is wanneer jouw kind 's nachts dringend naar toilet moet. Dan knipt hij of zij snel het lampje aan. Moet hij even zijn bed uit om naar de badkamer te gaan of naar de keuken om een glas water, dan vindt hij gemakkelijk de weg en stoot hij niet tegen een kast of bureau omdat hij zich niet goed kan oriënteren in het donker.

Ons assortiment

Ons assortiment bevat heel wat tafellampjes in diverse thema’s en kleuren, met een ronde of vierkante lampenkap, met of zonder voet. Ben je op zoek naar een tafellamp van het favoriete personage van je kleine schat? Hello Kitty, Winnie de Poeh, Cars, de Disney prinsessen, Mickey en Minnie Mouse… ze zijn allemaal vertegenwoordigd. Daarnaast vind je hier ook tafellampjes met figuurtjes die oplichten in het donker.

Sommige van onze tafellampjes maken deel uit van een volledige collectie. Zo vind je op onze site ook de bijhorende hanglamp en plafondlamp met hetzelfde motief. Wist je trouwens al dat het grootste deel van ons assortiment standaard op stock is? Zo kunnen we jouw nieuwe tafellampje en andere kinderlampen vaak al de volgende werkdag leveren! Wil je graag extra besparen op de verlichting voor de kinderkamer? Bekijk dan zeker ook onze verlichting outlet, waar je heel wat sterk afgeprijsde tafellampjes vindt.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of via sociale media.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.