Booglampen

Booglampen zorgen met hun typische vorm voor een elegant accent in huis. Ze zien er niet alleen heel mooi uit, het licht dat ze uitstralen creëert ook extra sfeer. Een van de belangrijkste voordelen van booglampen is dat je ze achter meubels kan plaatsen, zodat ze niet in de weg staan. Je vindt ze in allerlei uitvoeringen, waardoor er altijd wel eentje tussen zit dat goed bij de rest van jouw interieur zal passen. Bekijk hier onze collectie en voeg de final touch toe aan jouw woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor!

per pagina

2 Artikelen

Lengte: 45 cm
Hoogte: 192 cm
Breedte/diepte: 170 cm
Booglamp Curl Ø45cm
179,00
Lengte: 25 cm
Hoogte: 152 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Vloerlamp Bruno op 3 punten verstelbaar - antraciet

Booglampen: stijlvol en praktisch

Zoals de naam zegt, nemen booglampen de vorm aan van een boog. Dat geeft ze niet alleen een elegante, maar ook een unieke uitstraling. Je kan de lamp achter een meubel plaatsen, zoals de bank, zodat de ruimte wel verlicht wordt, maar de lamp niet in de weg staat. Als je de booglamp liever als opvallend decoratief stuk wilt gebruiken, kan je hem natuurlijk ook afzonderlijk plaatsen en niet achter een meubel. Zo tover je hem om tot een echte eyecatcher! Booglampen komen van pas in de meeste ruimtes in huis, denk maar aan je woonkamer, slaapkamer of bureau.

Wat zijn de voordelen van booglampen?

Booglampen zijn lang niet alleen op decoratief vlak een aanwinst, ze hebben ook een praktisch nut. Een belangrijk voordeel van een booglamp is dat je hem hoger of lager kan verstellen, zodat je de lichtinval zelf in de hand hebt. Sommige modellen zijn zelfs dimbaar. Een ander voordeel is dat het licht altijd van bovenaf komt, wat perfect is voor wie graag leest. Je kan bij ons ook specifieke leeslampen verkrijgen indien je dit wenst. 

Bij Emob kan je tal van verschillende soorten verlichtingen verkrijgen. Naast booglampen beschikken we ook over een breed assortiment van hanglampen, staande lampen, leeslampen, tafellampen en bureaulampen. Vergeet zeker niet om hier ook een kijkje naar te nemen.

Booglamp online bestellen

Heb je een booglamp gespot die perfect bij de rest van jouw interieur zal passen? Dan kan je die makkelijk en snel online bestellen bij Emob. De meeste artikelen uit onze shop zijn standaard op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat de verwachte levertermijn aangeduid. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, dat kan telefonisch of via mail. Wij zullen je zo snel mogelijk helpen!