Vitrinekasten Massief hout

per pagina

8 Artikelen

Lengte: 220 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 180 cm
Vitrinekast Blackburn 180 cm 2 deuren & 6 lades - teak
2.359,00

Direct leverbaar

Lengte: 106 cm
Hoogte: 190 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Vitrinekast Cedro 107cm 4 deuren - wit
799,00

Direct leverbaar

Lengte: 72 cm
Hoogte: 145 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Vitrinekast Sieg 72x36x145 - eikenhout en eikfineer
Lengte: 80 cm
Hoogte: 144 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Vitrinekast Aston 145 cm 2 deuren & 1 lade - witte eik
Lengte: 88 cm
Hoogte: 198 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Vitrinekast Abaco - massief dennenhout
407,55 429,00

Direct leverbaar

Lengte: 88 cm
Hoogte: 198 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Vitrinekast Abaco - wit
459,00

Direct leverbaar

Lengte: 80 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 9 cm
Vitrine Collecty | 80 x 9,5 x 60 cm | Spaanplaathout | Kleuren: Grijs en Wit
Lengte: 90 cm
Hoogte: 160 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Laatste stuks
Vitrinekast Ginger-160cm-2 draaideuren waarvan 1 gedeeltelijk uit glas-wit/eik

Houten vitrinekast kopen? Duurzaam & Sfeervol

De vitrinekast, ook wel uitstalkast genoemd, is een perfect meubel om jouw stenen, modelauto’s, munten, fossielen of andere bijzondere objecten tentoon te stellen. Een vitrinekast bestaat grotendeels uit glas. Hierdoor liggen al jouw spulletjes veilig opgeborgen, maar kan je ze altijd bewonderen.

De combinatie van glas met massief hout wordt veel verkocht. Dat is niet voor niets, want massief hout is stevig, makkelijk te onderhouden en past in elke woonstijl. Bij Emob verkopen we houten kasten in alle denkbare formaten, vormen en stijlen. Kijk snel verder!

Voordelen massief hout

Massief houten kasten hebben tal van mooie voordelen. We hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet:

  • Sterk en duurzaam: Massief hout gaat jarenlang mee en kan zeker tegen een stootje. De kasten zijn robuust, sterk en dus zeer geschikt om spullen in op te bergen.
  • Eenvoudig te onderhouden: Het materiaal is eenvoudig met een doekje schoon te houden en te onderhouden.
  • Warmte, gezelligheid en sfeer: Massief hout is een natuurlijk product, waardoor je meteen warmte, gezelligheid en sfeer in je interieur creëert.
  • Makkelijk te combineren: Vitrinekasten van massief hout zijn eenvoudig te combineren met andere materialen (metaal of glas bijvoorbeeld) en kleuren.

Een uitstalkast voor elke woonstijl

In ons assortiment vind je vitrinekasten in alle populaire interieurstijlen. Zo kan je kiezen voor een zwarte of betonlook vitrinekast voor een industrieel interieur, maar kan je ook voor de landelijke of klassieke kant gaan met de bruine kleuren. Tevens zijn er ook geschikte houten vitrinekasten met ingebouwde verlichting voor een modern interieur. Dankzij de verlichting kan je jouw collectie zowel overdag als ’s avonds optimaal bewonderen.

Een staande of hangende kast?

In ons assortiment vind je niet alleen staande vitrinekasten, maar ook verschillende wandvitrinekasten. Zo’n kleine, hangende vitrinekast heeft vele voordelen. Doordat het kastje op ooghoogte hangt, springt je collectie meteen bij iedereen in het oog, bovendien neemt een hangvitrine weinig ruimte in beslag.

Wil je graag besparen op de aankoop van je vitrinekast? Bekijk dan onze vitrinekasten outlet, waar je vitrinekasten scoort met hoge kortingen.

Shop bij Emob al jouw favoriete massief houten meubels

Naast massief hout vind je ook vitrinekasten van onder andere eikenhout en mangohout in ons assortiment. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

Onze massief houten meubels zijn verkrijgbaar in talloze soorten, kleuren en maten. Zo zijn onder andere de volgende houten kasten verkrijgbaar:

Naast houten kasten vind je in ons assortiment ook diverse soorten houten tafels.