Sidetables Mangohout

per pagina

5 Artikelen

Lengte: 80 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Decoratierek Brinn rond ø80cm - ijzer/mangohout
Lengte: 150 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Buffet Levels 150cm met open vakken - mangohout/ijzer
Lengte: 110 cm
Hoogte: 76 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Sidetable Giana 110cm met 2 lades - mangohout
265,00

Direct leverbaar

Lengte: 100 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 75 cm
Sidetable Shera 100cm - bruin/zwart
329,00
Lengte: 75 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Sidetable Shera 75cm mangohout - naturel/zwart

Sidetable mangohout kopen? Stoer en robuust!

Een sidetable is een smalle tafel en heeft veel weg van een bijzettafel. Toch zit er verschil in deze twee meubelstukken. Zo is een sidetable groter, breder en multifunctioneler dan een bijzettafel. Het voordeel is dat je een sidetable in iedere gewenste ruimte van je huis kan plaatsen. Vaak wordt een sidetable tegen de muur geplaatst of als gezellige opvulling voor een hoek in huis gebruikt. Het is de ideale manier om je huis op te vullen en meer sfeer te geven!

Het materiaal mangohout is de afgelopen jaren in haar populariteit sterk gestegen, en dat is niet voor niets! Met de bijzondere nerfstructuur haal je een tafel in huis met een ruwe uitstraling. Een sidetable van mangohout geeft jouw interieur de warmte en de sfeer die je zoekt. Verder haal je een stevig en slijtvast meubel in huis. In ons assortiment vind je vele soorten mangohouten tafels. Kijk snel verder!

Voordelen van mangohout

  • Lange levensduur: Het sterke materiaal hout blijft lang mooi. Zo kun je lang genieten van de sidetable. 
  • Relatief goedkoop: Mangohout is een relatief goedkope houtsoort.
  • Een duurzame keuze: Mangohout wordt als restproduct beschouwd. De bomen worden pas gekapt als de vruchtperiode jaren achter de rug is.
  • Mooie variatie in kleur: Het hout heeft een prachtige robuuste uitstraling en beschikt door organische schimmel opvallend over verschillende kleurschakeringen.
  • Makkelijk te onderhouden: Mangohout is een van de makkelijkst te onderhouden houtsoorten in de meubelproductie. De structuur van het hout is goed bestand tegen vocht.

Mangohouten sidetable: Voor de moderne en industriële stijl

Een sidetable van mangohout leent zich ideaal voor de moderne en industriële stijl. Dit komt doordat mangohout vaak wordt gecombineerd met zwart stalen poten of frame. Sidetables van mangohout kunnen in look and feel van elkaar verschillen. Dit komt omdat mangohouten meubels nooit hetzelfde zijn. Tafels van mangohout zijn nooit helemaal vlak en kunnen van kleur verschillen.  

Sidetable van mangohout onderhouden & behandelen

De sidetables van mangohout in ons assortiment zijn behandeld tegen vocht en vlekken. Om lang te kunnen genieten geven we de volgende onderhoudstips graag mee:

  • Schoonmaken met droge of licht vochtige doek;
  • Na verloop van tijd de tafel poetsen met bijenwas;
  • Geknoeid? Maak het direct schoon en droog. 

Shop bij Emob al jouw favoriete mangohouten meubels

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie sidetable mangohout wordt gratis verzonden vanaf €100,-. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

De mangohouten tafels in ons assortiment zijn te krijgen in diverse soorten en maten. De populairste tafels van mangohout hebben we hier voor je op een rijtje gezet: