Woonkamer Lodz

De Lodz woonkamer bestaat uit verschillende tafels, een tv-meubel, een vitrinekast met ledverlichting en een dressoir met bijpassende spiegel. Al deze meubelen hebben een artisan eikdecor/zwarte afwerking en geven een stoere toets aan je woonkamer. De meubelen zijn bovendien gemaakt in Europa en vervaardigd uit ecologische spaanplaat.

per pagina

1 Artikel

Lengte: 110 cm
Hoogte: 152 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Vitrinekast Lodz
386,10 429,00

Direct leverbaar

Woonkamer Lodz kopen?

Ben je op zoek naar Woonkamer Lodz? Dan slaag je gegarandeerd bij Emob, jouw online meubelwinkel. In ons enorme assortiment vind je meer dan 10.000 prachtige meubels en sfeervolle woondecoratie producten.

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie Woonkamer Lodz wordt snel en voordelig verzonden. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

Heb je een vraag over onze producten of service? Neem gerust contact op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.