Vella kledingkast | Melamine coating | Houten poten | UV bedrukking

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Vella Kledingkast - 100% gemelamineerd spaanplaat met houten poten en UV digitale bedrukking. Afmetingen: 80cm B x 190cm H x 45cm D. Veelkleurig ontwerp Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG863SPH4253
Kleur Bruin
Stijl Bohemian
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 43
Maak kennis met de Vella kledingkast - een stijlvolle en functionele opbergoplossing voor thuis. Deze kledingkast is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en heeft een lange levensduur. Met houten poten voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Een van de belangrijkste kenmerken van de Vella kledingkast is de digitale UV-bedrukking, die ingewikkelde en levendige ontwerpen mogelijk maakt. Dit betekent dat je nu een kledingkast hebt die niet alleen zijn doel dient, maar ook een opvallend stuk in je interieur wordt. De veelkleurige afwerking voegt een vleugje kleur en levendigheid toe aan je ruimte, waardoor het visueel aantrekkelijk wordt. Met een handige breedte van 80 cm, hoogte van 190 cm en diepte van 45 cm biedt de Vella kledingkast voldoende opbergruimte voor al je spullen. Of het nu gaat om kleding, schoenen, accessoires of huishoudelijke spullen, deze kledingkast zorgt ervoor dat alles georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk blijft. De Vella Garderobekast is ook uitgerust met talloze legplanken, voor nog meer opbergmogelijkheden. Je kunt je kleding nu netjes per categorie ordenen, zodat alles netjes en binnen handbereik blijft. Nooit meer zoeken door stapels kleding om te vinden wat je nodig hebt! Voor extra gemak en stabiliteit kan de Vella kledingkast aan de muur worden bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de kast veilig en stevig blijft, zelfs als er zware spullen in zijn opgeborgen. Je kunt nu met een gerust hart weten dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Naast de praktische eigenschappen is de Vella kledingkast ontworpen om de esthetische aantrekkingskracht van je huis te vergroten. Het strakke ontwerp en de moderne afwerking maken het een veelzijdige optie die naadloos past bij een verscheidenheid aan interieurstijlen. Of je nu een eigentijdse, eclectische of traditionele inrichting hebt, de Vella kledingkast past er moeiteloos bij. Investeren in de Vella kledingkast betekent investeren in kwaliteit. Het gebruik van gemelamineerd spaanplaat zorgt ervoor dat het bestand is tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor het een duurzaam en onderhoudsarm meubelstuk is. Met de juiste verzorging en het juiste onderhoud zal deze garderobekast er jarenlang prachtig blijven uitzien en zijn functionaliteit behouden. Kies vandaag nog voor de Vella kledingkast en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn 100% melamine gecoate spaanplaat constructie, houten poten voor extra elegantie, UV digitale druk voor levendige ontwerpen, veel opbergruimte met talloze planken, stabiliteit aan de muur en afwerking in meerdere kleuren is het een garderobekast die er echt uitspringt. Transformeer je ruimte en verhoog je opbergoplossing met de Vella kledingkast - een must-have voor elk huis.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 160 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Kleerkast Rhea, 4 draaideuren, 5 legplanken, 2 kledingroedes en 2 lades-wit
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 169 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Kleerkast Diete-geborstelde eik
155,00
Lengte: 119 cm
Hoogte: 196 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kledingkast Ellis 120cm met 3 deuren 2 lades & spiegel - old style/beton
Lengte: 178 cm
Hoogte: 191 cm
Breedte/diepte: 51 cm
Kleerkast Glenda-Kronberg eik
369,00
Lengte: 191 cm
Hoogte: 204 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Kleerkast Mimi 7 legplanken, 3 lades en 2 kledingroedes-Kronberg eik
Lengte: 157 cm
Hoogte: 203 cm
Breedte/diepte: 51 cm
Kledingkast Spectre 157cm 4 deuren & 2 lades - mat wit
279,00 289,00
Lengte: 157 cm
Hoogte: 203 cm
Breedte/diepte: 51 cm
Kledingkast Spectre 157cm met spiegel - mat wit
339,00 349,00
Lengte: 157 cm
Hoogte: 203 cm
Breedte/diepte: 51 cm
Kledingkast Spectre 157cm 8 deuren & 2 lades - eikdecor
289,00 299,00
Lengte: 159 cm
Hoogte: 196 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kledingkast Daniela 160cm met 4 deuren 2 lades & spiegel - wit
Lengte: 178 cm
Hoogte: 191 cm
Breedte/diepte: 51 cm
Kleerkast Glenda-mat wit
369,00
Lengte: 191 cm
Hoogte: 204 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Kleerkast Mimi 7 legplanken, 3 lades en 2 kledingroedes-Waterford eik