Vella Commode | Melaminegecoat | UV-Bedrukking | Bevestigbaar aan de muur | Veelkleurig

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Vella Dressoir: 100% gemelamineerde spaanplaat met houten poten. UV-digitale bedrukking. Meerdere planken aanwezig. Kan aan de muur bevestigd worden. Veelkleurig. Afmetingen: 80 x 89 x 40 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met lades, Met opbergruimte
Vorm Rechthoek
Samenstelling 3 lades
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL3471
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 36.5
Maak kennis met de Vella Commode, een prachtige aanvulling op elk interieur! Deze commode is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uniek ontwerp, waardoor functionaliteit en stijl hand in hand gaan. Met zijn 100% melaminegecoate spaanplaatconstructie biedt het duurzaamheid en een lange levensduur die de tand des tijds zal doorstaan. Een van de opvallende kenmerken van de Vella Commode zijn de houten poten, die een elegante touch toevoegen aan het totale ontwerp. De natuurlijke schoonheid van het hout vult de moderne esthetiek van de commode aan, waardoor het perfect past in elke moderne of traditionele omgeving. Deze commode is ook voorzien van digitale UV-bedrukking, waardoor ingewikkelde en levendige patronen op het oppervlak kunnen worden weergegeven. De Multicoloroptie biedt een scala aan kleuren en patronen om uit te kiezen, zodat je de vrijheid hebt om het uiterlijk van je commode aan te passen aan je persoonlijke smaak en interieur. Met een breedte van 80 cm, een hoogte van 89 cm en een diepte van 40 cm biedt de Vella Commode voldoende opbergruimte zonder al te veel ruimte in te nemen in je woonruimte. De vele planken bieden opbergoplossingen voor al je spullen, zodat alles georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk blijft. Bovendien kan de Vella Commode aan de muur worden bevestigd voor extra stabiliteit en veiligheid. Dit is vooral handig voor huishoudens met kinderen of huisdieren, omdat het het risico op omvallen vermindert en ervoor zorgt dat de commode goed op zijn plaats blijft staan. Naast de functionaliteit en de commode biedt de Vella Commode talloze voordelen voor zijn gebruikers. De melaminecoating op het spaanplaat verhoogt niet alleen de duurzaamheid, maar maakt het ook bestand tegen krassen, vlekken en vocht. Dit betekent dat je kunt genieten van een mooi commode dat lang meegaat, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage. De digitale UV-bedrukking zorgt ervoor dat de levendige kleuren en ingewikkelde patronen op de commode jarenlang helder en scherp blijven. Zeg vaarwel tegen vervagende of afbladderende ontwerpen en geniet van een commode dat zijn visuele aantrekkingskracht behoudt. Met de Vella Commode kun je ook je persoonlijke stijl laten zien en kleur toevoegen aan je interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan gewaagde en levendige patronen of aan subtiele en verfijnde ontwerpen, de Multicoloroptie heeft voor elk wat wils. Bovendien is de Vella Commode eenvoudig in elkaar te zetten, waardoor het een probleemloze optie is voor wie van doe-het-zelf projecten houdt. Met duidelijke instructies en alle benodigde hardware bijgeleverd, kun je je nieuwe commode in een mum van tijd in elkaar zetten.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 77 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 72 cm
Woody Dressoir | Antraciet | Melamine gecoat.
Lengte: 106 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Commode Stacy 106 cm 2 draaideuren en 4 lades-sonoma eik
Lengte: 60 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Commode Aïda 2 draaideuren en 1 legplank-Kronberg eik/verdigris
Lengte: 119 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Commode Maura-mat wit
169,00
Lengte: 119 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Commode Liva-Kronberg eik/matzwart
179,00
Lengte: 72 cm
Hoogte: 98 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Commode Locelso | 72 x 45 x 98,3 cm | Felt Anthracite-decor
Lengte: 80 cm
Hoogte: 89 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Vella Commode | Melaminegecoat | UV-Bedrukking | Bevestigbaar aan de muur | Veelkleurig
Lengte: 120 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 44 cm
Dressoir Mundi | 120 x 44,4 x 82,6 cm | High Gloss White- / Artisan Oak-design
Lengte: 120 cm
Hoogte: 138 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Opbergkast Tulsa hoog
821,40 1.369,00
Lengte: 81 cm
Hoogte: 105 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Ladekast Linz 6 lades - zwart
132,84 369,00
Lengte: 81 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Ladekast Linz 3 lades - zwart
71,76 299,00
Lengte: 134 cm
Hoogte: 102 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Dressoir Dudek 134cm met 4 lades & 1 deur - wit/eik