Vella Commode | Melaminegecoat | UV-Bedrukking | Bevestigbaar aan de muur | Veelkleurig

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
De Vella Commode is een stijlvolle en praktische opbergoplossing gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat. Met houten poten en UV-digitale bedrukking is het 80 cm breed, 89 cm hoog en 40 cm diep. Het is voorzien van meerdere planken en kan gemakkelijk aan elke muur worden bevestigd. Wordt geleverd in een levendige veelkleurige optie. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met lades, Met opbergruimte
Vorm Rechthoek
Samenstelling 3 lades
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL3472
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 36.5
Op zoek naar het perfecte dressoir om stijl en functionaliteit aan je ruimte toe te voegen? Kijk dan niet verder dan de Vella Dresser. Dit dressoir is met uiterste precisie gemaakt en ontworpen om aan je opslagbehoeften te voldoen. Het is een must-have voor elk modern huis. Een van de belangrijkste kenmerken van de Vella Dresser is de constructie. Dit dressoir is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is gemaakt om lang mee te gaan. De melamine coating verhoogt niet alleen de duurzaamheid, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan het algehele uiterlijk. Het zorgt ervoor dat het dressoir bestand blijft tegen krassen, vlekken en andere vormen van schade, zodat het jarenlang zijn onberispelijke uiterlijk behoudt. Een ander kenmerk dat het Vella dressoir onderscheidt zijn de houten poten. Deze stevige poten zorgen voor een uitstekende stabiliteit en ondersteuning, zodat je gerust kunt zijn dat je dressoir in balans blijft, zelfs als het tot de nok toe gevuld is. Ze voegen ook een uniek vleugje natuurlijke schoonheid toe aan het totale ontwerp, waardoor het een opvallend stuk wordt in elke kamer. Het Vella dressoir is ook voorzien van UV digitale bedrukking, wat de esthetische aantrekkingskracht naar een heel nieuw niveau tilt. De ingewikkelde ontwerpen en levendige kleuren komen tot leven met deze geavanceerde druktechniek en voegen een vleugje persoonlijkheid en stijl toe aan je interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan een meer minimalistische look of een gedurfde en eclectische stijl, de Vella Dresser kan je interieur moeiteloos aanvullen. Op het gebied van opslag biedt de Vella Dresser talloze planken, zodat er voldoende ruimte is voor al je spullen. Van kleding en accessoires tot boeken en decoratieve items, dit dressoir kan het allemaal bevatten. Het ontwerp van de planken zorgt voor gemakkelijke organisatie en toegankelijkheid, zodat je kunt vinden wat je nodig hebt zonder gedoe. Bovendien kan de Vella Dresser eenvoudig aan de muur worden bevestigd, wat een extra niveau van stabiliteit en veiligheid toevoegt. Dit is vooral handig als je kinderen of huisdieren in huis hebt, zodat het dressoir veilig blijft staan en ongelukken of verwondingen worden voorkomen. En last but not least is het Vella dressoir verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je een ontwerp kunt kiezen dat past bij je persoonlijke stijl en voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan een levendige en speelse look of aan een meer verfijnd en ingetogen ontwerp, er is een kleuroptie voor iedereen. Kortom, de Vella Dresser is een veelzijdig en stijlvol meubelstuk dat talloze voordelen biedt.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken -wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 134 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 134cm met 3 deuren - hoogglans wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 111 cm
Hoogte: 191 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Garderobekast Nevada | 111 x 34 x 191 cm | Wit
Lengte: 70 cm
Hoogte: 189 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Opbergkast Vetra 70cm 2 deuren - wit
199,00
Lengte: 79 cm
Hoogte: 169 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Opbergkast Fonne-Shannon eik
139,00
Lengte: 89 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Schoenenkast Seb 89cm met opberglade - wit
197,10 219,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Sonoma 3-deurs opbergkast: Mike 120cm'
255,00