Tv-meubel Split 2 deuren 181cm - artisan eik

Tv-meubel Split met artisan eikdecor, 2 deuren en nis.
€ 359,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

De Split collectie bestaat uit moderne woonkamermeubelen met een warm artisan eikdecor. De spleten in de meubelen zorgen voor een originele toets en maken je woonkamer net dat tikkeltje anders. De meubelen zijn uit spaanplaat en volledig gemaakt in Frankrijk.

Dit Split tv-meubel heeft de ideale lengte voor de nieuwste generatie grote televisieschermen. De 2 deuren van het meubel zijn uitgerust met een soft-close systeem. Bovendien kun je in de 2 centrale vakken je dvd-speler en andere toestellen opbergen.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren
SKU-Emob GTJ1D332
Merk Gami
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 69.4
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top