Tv-meubel Landwood 160cm landelijk - wit

Tv-meubel Landwood in landelijke stijl, gemaakt van spaanplaat. Beschikt over 2 opbergvakken met deur en legplank en 2 open vakken.

€ 139,00

2 tot 7 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 160 cm
Breedte / Diepte 45 cm
Hoogte 48 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Landwood-collectie geef je jouw interieur een landelijke make-over. De witte meubelen stralen rust uit en vormen een mooie combinatie met de subtiele, metalen handgrepen. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en MDF en zijn afgewerkt met een laagje melamine.

Dit tv-meubel beschikt zowel links als rechts over een opbergkastje met deur en legplank en 2 open vakken in het midden die gescheiden worden door een legplank. Er is ook een kabeldoorvoer voorzien.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Melamine
Merk Finori
SKU-Emob FN1910
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 32.1
Reviews
Merkeninformatie

Over Finori

Finori is een Duits bedrijf dat al sinds 2002 zelfbouwmeubelen levert over de hele wereld. Finori’s creatieve team gaat steeds op zoek naar de nieuwste trends en originele oplossingen voor jouw woon-, eetkamer en kantoor. Veel gebruikte materialen hierbij zijn o.a. hout, metaal, kunststof, glas en stof. Niet alleen prijs-kwaliteit is belangrijk voor Finori, ook het milieu neemt bij hen een belangrijke plaats in. Neem hier een kijkje naar ons uitgebreide assortiment Finori-meubelen en laat je verrassen!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top