Sheen Tafellamp | Metalen Lamp | Glazen Kap | 25x25cm | 56cm Hoogte | Zwart

Betaal in termijnen met Alma
Tafellamp Sheen heeft een strak ontwerp met een metalen behuizing en een glazen kap. De lamp heeft een compact formaat van 25x25 cm en is 56 cm hoog. De lamp is afgewerkt in een elegante zwarte kleur en voorzien van een 150 cm lang snoer. Het fittingtype is E27, met een maximaal wattage van 40W. De lamp heeft een IP20-classificatie, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG521SHN2205
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2.792
Maak kennis met de Sheen tafellamp - de perfecte mix van elegantie en functionaliteit. Deze tafellamp heeft een slanke metalen behuizing en is versierd met een glazen kap. Ze straalt een verfijnde charme uit die het stijlquotiënt van elke kamer zal verhogen. Met zijn onberispelijke ontwerp en aandacht voor detail is de Sheen tafellamp een waar meesterwerk.Een van de belangrijkste kenmerken van de Sheen tafellamp is zijn compacte formaat. Met afmetingen van 25 x 25 cm past deze lamp naadloos in elke ruimte, of het nu op je nachtkastje, bureau of bijzettafel in de woonkamer is. De hoogte van 56 cm maakt het de ideale verlichtingsaccessoire, die een warme en uitnodigende gloed werpt die een gezellige sfeer toevoegt aan je omgeving.De glazen kap van de Sheen tafellamp voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar dient ook een functioneel doel. De glazen kap van de Sheen tafellamp voegt niet alleen elegantie toe, maar dient ook een functioneel doel. De kap omsluit de lichtbron, waardoor verblinding of hardheid wordt voorkomen, terwijl de warme gloed je ruimte op een zachte en rustgevende manier kan verlichten. Met een kapdiameter van 15 cm en een kaphoogte van 15 cm biedt de Sheen tafellamp voldoende ruimte voor de verspreiding van het licht, waardoor een goed verlichte ruimte ontstaat zonder de ruimte te overheersen. Het zorgvuldig geproportioneerde ontwerp zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor de omgeving wordt verlicht met een zachte uitstraling.De Sheen Tafellamp wordt geleverd met een royale snoerlengte van 150 cm, wat flexibiliteit biedt in plaatsingsopties. Of je de lamp nu op een tafel wilt plaatsen in de buurt van een stopcontact of ver weg, de verlengde snoerlengte zorgt ervoor dat je dit moeiteloos kunt doen. Dit zorgt ervoor dat je de lamp precies kunt plaatsen waar je hem nodig hebt, zonder enige beperking.Uitgerust met een E27 fitting is de Sheen Tafellamp compatibel met lampen tot 40 watt. Hierdoor kun je het helderheidsniveau kiezen dat bij je past, of je nu de voorkeur geeft aan een zachte gloed of een fellere taakverlichting. De veelzijdigheid van deze lamp zorgt ervoor dat hij kan worden aangepast aan verschillende verlichtingseisen, waardoor hij een veelzijdige aanvulling is op je huis of kantoor.Verder heeft de Sheen tafellamp een IP20-classificatie, waardoor hij gegarandeerd duurzaam is en beschermd tegen stof en andere vaste deeltjes. Dit zorgt ervoor dat de lamp er lang onberispelijk blijft uitzien, met minimaal onderhoud. De zwarte kleur van de lamp voegt een gedurfd en eigentijds accent toe aan je inrichting en past moeiteloos in elke interieurstijl.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 17 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Strakke en eigentijdse zwartkoperen tafellamp | 17 cm diameter | 52 cm hoogte
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen kap | Stoffen kap | 18x18x52cm | Zwart Wit
Lengte: 50 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Tafellamp Misto
99,95
Lengte: 46 cm
Hoogte: 15 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Tafellamp Thalia 34x46cm, draaibaar - oud zilver
57,59 63,99
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen Voet, Glazen Kap | 18x18x52cm | E14 Max 40W | Zwart Crème
Lengte: 24 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 24 cm
Lamp bram glas rood large
99,00
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - brons
26,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - nikkel
26,99