Stijlvolle Wing Chair | Comfortabel en Modern | Crèmekleur

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Stijlvolle en comfortabele vleugelstoel gemaakt van een frame van haagbeukenhout en 100% fluwelen stof. Voorzien van 32 DNS schuim voor de zitting en 22 DNS schuim voor de rugleuning. Crèmekleurig met gemakkelijk te reinigen stof. Afmetingen: 74cm breedte, 80cm hoogte, 75cm diepte Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling 1-zit
Zitbreedte 50
Zithoogte 42
Zitdiepte 52
Aantal personen 1 persoon
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC2343
Kleur Beige
Stijl Scandinavisch
Materiaal Textiel
Hout Massief hout, Beukenhout
Totaal Gewicht kg 15
Maak kennis met onze Wing Chair, een perfecte mix van comfort en stijl die elk zitmeubel zal opwaarderen. Deze moderne en unieke wing chair is een must-have voor je huis en voegt moeiteloos stijl en comfort toe aan je kamer. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze stoel het middelpunt van elke ruimte worden.Een van de belangrijkste kenmerken van deze stoel is het stevige frame, dat gemaakt is van haagbeukenhout. Dit garandeert de duurzaamheid van de stoel, zodat je jarenlang van zijn comfort kunt genieten. De 100% fluwelen stof die is gebruikt voor de bekleding voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan de stoel, waardoor een echt opvallend stuk ontstaat.Als het gaat om comfort, stelt deze wing chair niet teleur. De zitting is gevuld met 32 DNS schuim, wat zorgt voor een pluche en ondersteunende zitervaring. De 12 cm dikte van het schuim zorgt ervoor dat je kunt ontspannen zonder enig ongemak. Het 22 DNS schuim dat gebruikt wordt voor de rug biedt uitstekende lendensteun, wat een goede houding bevordert en de belasting van je rug vermindert.Met zijn afmetingen van 74 cm breedte, 80 cm hoogte en 75 cm diepte heeft deze wing chair de perfecte balans tussen ruim zijn en niet te veel ruimte innemen. De zithoogte van 42 cm, zitdiepte van 50 cm, zitlengte van 50 cm en rughoogte van 46 cm maken hem geschikt voor mensen van alle lengtes. De poten, gemaakt van beukenhout, hebben een hoogte van 17 cm en zorgen voor stabiliteit en een elegante touch.Deze wing chair schoonhouden is een fluitje van een cent, dankzij de easy-clean stof. Hiermee veeg je moeiteloos vlekken weg, zodat je stoel er altijd als nieuw uitziet. De crèmekleur van de stoel voegt een vleugje verfijning en elegantie toe aan elke kamer, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende designstijlen.Samengevat combineert onze Wing Chair comfort, stijl en duurzaamheid tot een zitoplossing waar je dol op zult zijn. Van het frame van haagbeukenhout tot de bekleding van 100% fluweel, elk detail van deze stoel is zorgvuldig ontworpen om je de ultieme zitervaring te bieden. Upgrade je zitmeubel met deze moderne en unieke wing chair en geniet van de perfecte mix van stijl en comfort in je huis.

Bijpassende producten

Lengte: 75 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 74 cm
Stijlvolle en comfortabele Wing Chair | Antraciet Fluweel | Beukenhouten poten
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 88 cm
Hoogte: 109 cm
Breedte/diepte: 72 cm
Elektrische relaxfauteuil Miranda-grijs
Lengte: 75 cm
Hoogte: 110 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Kamares Relaxfauteuil Antraciet 96 - Gemotoriseerd met USB.
Lengte: 55 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Relaxfauteuil Jackson | 55 x 80 x 91 cm | Beige
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - zwart
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - zwart
349,00
Lengte: 80 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 72 cm
Relaxfauteuil met poef Musona - zandkleur
Lengte: 90 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Relaxfauteuil Santiago manueel - donkergrijs
Lengte: 111 cm
Hoogte: 110 cm
Breedte/diepte: 74 cm
Relaxfauteuil Alura met voetenbankje - grijs