Stijlvolle en comfortabele Wing Chair | Antraciet Fluweel | Beukenhouten poten

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
De Wing Chair is een moderne en unieke toevoeging aan elk zitmeubel. Hij is gemaakt van een frame van haagbeukenhout en een 100% fluwelen stof en biedt zowel stijl als comfort. De stoel heeft een zithoogte van 42 cm, een zitdiepte van 50 cm en een rughoogte van 46 cm. De antracietkleur en beukenhouten poten dragen bij aan het chique en gemakkelijk schoon te maken ontwerp. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling 1-zit
Zitbreedte 50
Zithoogte 42
Zitdiepte 52
Aantal personen 1 persoon
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC2344
Kleur Antraciet
Stijl Modern
Materiaal Textiel
Hout Massief hout, Beukenhout
Totaal Gewicht kg 15
Maak kennis met de Wing Chair! Deze stijlvolle en comfortabele stoel is de perfecte aanvulling op elk zitmeubel. Met zijn moderne en unieke ontwerp zal hij de look van je huis onmiddellijk opwaarderen. Hij biedt niet alleen superieur comfort, maar voegt ook moeiteloos stijl en elegantie toe aan elke kamer.Een van de belangrijkste kenmerken van de Wing Chair is de hoogwaardige constructie. Het frame is gemaakt van duurzaam haagbeukenhout, wat zorgt voor een lange levensduur en stabiliteit. De 100% fluwelen stof geeft hem een luxe en verfijnde uitstraling, terwijl hij ook zacht en gezellig aanvoelt.Als het op comfort aankomt, stelt de Wing Chair niet teleur. Hij is uitgerust met 32 DNS schuim voor de zitting, die optimale ondersteuning en demping biedt voor langdurig gebruik. Het 22 DNS schuim voor de rug zorgt voor een goede lendensteun, zodat je kunt ontspannen in alle comfort.De afmetingen van de Wing Chair zijn ontworpen om voldoende ruimte te bieden voor ontspanning. Met een breedte van 74 cm, hoogte van 80 cm en diepte van 75 cm biedt hij een ruime zithoek. De zithoogte is 42 cm, waardoor je gemakkelijk in en uit de stoel kunt stappen. De zitdiepte en -lengte zijn 50 cm, waardoor er genoeg ruimte is om je uit te strekken en de perfecte zithouding te vinden. De hoogte van de rugleuning is 46 cm en biedt voldoende ondersteuning voor je bovenlichaam.De Wing Chair is ook uitgerust met beukenhouten poten, die bijdragen aan de algehele esthetische aantrekkingskracht. Deze poten hebben een hoogte van 17 cm, waardoor de stoel een stijlvolle lift krijgt. Bovendien zorgt de eenvoudig te reinigen stof voor probleemloos onderhoud, zodat je stoel er met minimale inspanning gloednieuw uit blijft zien.Verder is de Wing Chair verkrijgbaar in de prachtige kleur antraciet. Deze diepe en rijke tint voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer en past bij een breed scala aan interieurstijlen en kleurenschema's.Kortom, de Wing Chair is niet alleen een comfortabele zitoptie, maar ook een stijlvol statement voor je huis. Met zijn hoogwaardige constructie, luxueuze fluwelen stof en ruime afmetingen biedt hij zowel comfort als esthetische aantrekkingskracht. De beukenhouten poten en de eenvoudig te reinigen stof maken het geheel nog aantrekkelijker. Upgrade je zitmeubel met de Wing Chair en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Bijpassende producten

Lengte: 75 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 74 cm
Stijlvolle Wing Chair | Comfortabel en Modern | Crèmekleur
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 88 cm
Hoogte: 109 cm
Breedte/diepte: 72 cm
Elektrische relaxfauteuil Miranda-grijs
Lengte: 75 cm
Hoogte: 110 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Kamares Relaxfauteuil Antraciet 96 - Gemotoriseerd met USB.
Lengte: 55 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Relaxfauteuil Jackson | 55 x 80 x 91 cm | Beige
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - zwart
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - zwart
349,00
Lengte: 80 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 72 cm
Relaxfauteuil met poef Musona - zandkleur
Lengte: 90 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Relaxfauteuil Santiago manueel - donkergrijs
Lengte: 111 cm
Hoogte: 110 cm
Breedte/diepte: 74 cm
Relaxfauteuil Alura met voetenbankje - grijs