Polyether matrassen

Een polyether matras is het meest geschikt voor logeerbedden of eventueel als kindermatras. Het grote voordeel van polyether matrassen is hun prijskaartje: het zijn namelijk de goedkoopste matrassen op de markt. Ontdek hieronder ons assortiment polyether matrassen en maak je keuze.

We kunnen geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Voordelen van een polyether matras

Polyether matrassen zijn de goedkoopste matrassen op de markt. Ze zijn daarom ideaal voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke matras. Een polyether matras heeft een gesloten celstructuur en wordt daardoor beschouwd als een warme matras, wat ideaal is voor wie het ’s nachts snel koud heeft. Door de ietwat stugge en stevige structuur is dit type matras geschikt voor lichtere mensen zonder lichamelijke klachten, die weinig bijkomende eisen stellen aan een matras. Gelet op deze eigenschappen is een polyether matras het meest geschikt voor logeerbedden, voor sporadisch gebruik. Ben je op zoek naar een matras voor dagelijks gebruik waarbij comfort, een goede ondersteuning en ventilatie primeren? Dan raden we je één van onze koudschuimmatras of traagschuimmatras aan.

Nadelen van een polyether matras

Een polyether matras heeft weinig veerkracht en biedt ook minder ondersteuning, waardoor ze minder geschikt is voor zwaardere personen. Door de gesloten celstructuur ontstaat er bij polyether matrassen ook sneller kuilvorming. Hierdoor verkort de levensduur van de matras bij dagelijks, intensief gebruik.

Waarom een polyether matras kopen bij Emob?

In onze webshop vind je polyether matrassen in de meest gangbare maten. Kenmerkend voor al onze matrassen is hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden een goede nachtrust namelijk een basisrecht en verkopen onze matrassen dan ook aan democratische prijzen. Bovendien zijn onze matrassen bijna altijd op voorraad, wat betekent dat jij jouw nieuwe matras al 1 à 2 werkdagen na je bestelling kan ontvangen!

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of Facebook.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.