Worlds Apart maakt kinderdromen waar

Kinderen laten opgroeien in een boeiende, creatieve omgeving, dat is een van de pijlers waarvoor Worlds Apart staat.

Bovendien draagt dit merk ook zijn steentje bij voor het milieu door zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden tijdens alle fasen van de productontwikkeling.

Zo wil dit bedrijf ook op dit vlak een mooie toekomst garanderen voor alle kinderen.

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met de meubelen en accessoires van Worlds Apart zet je de puntjes op de i in de kinderkamer!

Ben je op zoek naar kindermeubelen voor de kamer van jouw kleine schat? Had je er dan al eens aan gedacht om te kiezen voor een bepaald thema? Zo kan je de kinderkamer onderdompelen in de sfeer van Frozen, de Minions, Star Wars, Disney Princess,… Van peuterbedden tot boekenrekken en gordijnen en muurstickers: het aanbod is heel uitgebreid!

Slapen, spelen, ontdekken

Wist je dat de bekende readybeds ook een creatie zijn van dit hippe merk? Blijft er een vriendje of vriendinnetje slapen? Of gaat jouw lieveling naar een pyjamafeestje? Met een readybed zit je altijd goed! Het is comfortabel, eenvoudig op te blazen en gemakkelijk mee te nemen.

Daarnaast vind je op onze website ook tal van leuke speeltenten, -kastelen en –tafels die urenlang speelplezier garanderen. Vergeet ook niet om een opbergrekje of –kist te kopen, zodat jouw lieveling meteen ook al het speelgoed een plaatsje kan geven.