Childhome

Op en top Belgisch

Het Belgische familiebedrijf Childhome werd in 1985 opgericht. Sindsdien staat dit merk synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. Tussen de producten van Childhome vind je zowel klassieke als hedendaagse en trendy houten meubelen. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Alleen zo kan jij met een gerust hart jouw kleine schat laten spelen en slapen in zijn gloednieuwe kamer!

 

Wist je trouwens dat Childhome lid is van BSCI? Dat is een organisatie die wereldwijd ijvert voor goede werkomstandigheden bij toeleveranciers. De producten van Childhome zijn dus niet alleen kwalitatief, veilig en milieuvriendelijk, maar ook nog eens eerlijk!

 

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tweeluik Childwood – Childwheels

Childhome heeft haar producten opgesplitst in 2 merken: Childwood en Childwheels. Tussen de producten van Childwood vind je alles om de babykamer in te richten en jouw huis babyproof te maken. Volledige kamers, wipstoeltjes, verzorgingstafels, bed- en badtextiel, waskussens, deur- en traphekjes en allerhande accessoires, het is slechts een greep uit het uitgebreide aanbod.

Het merk Childwheels biedt je alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel met je kleine spruit op stap te gaan: Wandelwagens, buggy’s, autostoelen, reisbedden, draagzakken en meer. Deze kan je naar wens pimpen met inlegkussens in felle kleurtjes.

Ontdek snel ons uitgebreide assortiment en laat je verleiden door al het leuks dat Childhome je te bieden heeft!