Kledingkast Daniela 120cm met 3 deuren 2 lades & spiegel - eik

Kleur
Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma

Kledingkast Daniela met 3 deuren, waarvan eentje met spiegel, en 2 schuiflades. De kast is gemaakt uit spaanplaat in sonoma eikdecor, uitgerust met grijze handgrepen. 

Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Type deur Draaideur
Samenstelling Spiegel, 3 deuren, 2 lades
Soft Close Nee
Hout/look Sonoma Eik
Opties Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGPP-58-796-66
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spiegel, Spaanplaat
Hout Eikenhout
Totaal Gewicht kg 93

Met deze kledingkast Daniela van Emob heb je alles wat je nodig hebt om je geliefkoosde kledij en accessoires netjes op te bergen. Daarbovenop kan je ook meteen je outfit checken in de spiegeldeur in het midden van de kast. Handig, toch! 

Het moderne meubel is gemaakt uit spaanplaat in sonoma eikdecor. De grijze handgrepen in kunststof gaan daar harmonieus mee samen. De kast ziet er van buitenaf symmetrisch uit, maar is aan de binnenkant enigszins anders ingedeeld. Aan de linkerkant heb je drie evenwaardige legplanken, in het midden heb je boven de twee schuiflades plaats om bijvoorbeeld een paar schoenen te plaatsen. Voorts is er achter de middelste en rechtse deur een ruime kledingroede voorzien, met daarboven een even brede legplank. Zo is deze kast de perfecte oplossing voor wie zo veel mogelijk opbergopties in zijn/haar kleerkast wil! 

Bijpassende producten

Lengte: 159 cm
Hoogte: 196 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kledingkast Daniela 160cm met 4 deuren 2 lades & spiegel - wit
399,00

Direct leverbaar

Lengte: 159 cm
Hoogte: 196 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kledingkast Daniela 160cm met 4 deuren 2 lades & spiegel - eik
399,00

Direct leverbaar

Lengte: 120 cm
Hoogte: 195 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Kledingkast Daniela 120cm met 3 deuren 2 lades & spiegel - wit
279,00

Direct leverbaar

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen