Kledingkast Lina 153cm met 3 deuren - bruin/wit/blauw

€ 649,00

3 tot 4 weken

3-deurskledingkast Lina met kledingroede, 3 legplanken en 2 blauwe laden. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van lichte eik. Pootjes uit massief beuk.

Lengte 58 cm
Breedte / Diepte 153 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Geef de slaapkamer een frisse make-over met de meubelen van de Lina-collectie! Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van licht eikenhout. De pootjes zijn gemaakt uit massief beukenhout.

In deze ruime kledingkast vind je een kledingroede, 3 legplanken en 2 laden om al jouw kleren netjes weg te leggen. De deuren kregen een frisse witte kleur, terwijl de laden elk een andere tint blauw kregen (kobaltblauw en oceaanblauw met visgraatmotief).

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 lades, 3 deuren
Hout/look Eik
Levertijd Levertijd bekend
SKU-Emob GTH0L180
Merk Gami
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 105.3
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top