Comfortabel en stijlvol hoekbankbed | 205cm breedte | Hout/MDF frame | 100% polyester stof

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze hoekbank! Met een uniek ontwerp en ultiem comfort is deze bank perfect om je leefruimte op te frissen. Hij is gemaakt van een duurzaam houten frame en makkelijk schoon te maken polyester stof en heeft een royaal zitgedeelte, een knusse bedmaat van 140 x 80 cm en stijlvolle harde walnootkleurige kunststof poten. De grijze kleur past in elk interieur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek rechts
Zitbreedte 185
Zithoogte 43
Zitdiepte 53
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 330kg
Opties Met armleuning, Met bedfunctie
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1504
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Kunststof, Polyester, MDF
Totaal Gewicht kg 71
Ben je op zoek naar de perfecte hoekbank die niet alleen comfort biedt, maar ook een vleugje uniek design toevoegt aan je woonkamer? Zoek dan niet verder dan deze prachtige hoekbank! Met zijn combinatie van functie en mode wordt hij zeker de ster van je woonkamer. Een van de belangrijkste kenmerken van deze hoekslaapbank is het duurzame frame. Gemaakt van een combinatie van hoogwaardig hout en MDF, zorgt het voor stabiliteit en een lange levensduur. Je kunt ontspannen en genieten van het comfort van deze bank zonder je zorgen te maken dat hij zijn vorm of ondersteuning verliest.De stof die voor deze bank is gebruikt, is 100% polyester, waardoor hij niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Als er iets gemorst of gevlekt is, veeg je dat eenvoudig weg, zodat je bank jarenlang in onberispelijke staat blijft. Met een breedte van 205 cm, een hoogte van 85 cm en een diepte van 140 cm biedt deze hoekbank voldoende zitruimte voor jou en je geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. De zithoogte van 43 cm zorgt ervoor dat je gemakkelijk in en uit de bank kunt stappen zonder enig ongemak.Als het op veelzijdigheid aankomt, blinkt deze hoekslaapbank uit. Met zijn bedmaat van 140 x 80 cm kan hij comfortabel overnachtende gasten herbergen en hen een knusse slaapplaats bieden. Daarnaast is er een tuffet inbegrepen, met een afmeting van 116 x 66 cm, die gebruikt kan worden als extra zit- of voetensteun, wat een extra laag gemak toevoegt aan je woonkamer.Comfort is een topprioriteit, en deze hoekslaapbank levert dat met zijn 28 DNS schuim voor zit- en rugondersteuning. Of je nu geniet van een filmavond met het gezin of gewoon lekker gaat loungen na een lange dag, het schuim zorgt voor een comfortabele en ondersteunende zitervaring.Om de look compleet te maken is deze hoekslaapbank voorzien van harde walnootkleurige kunststof poten. Ze voegen niet alleen een vleugje elegantie toe, maar zorgen ook voor stabiliteit en ondersteuning.Samengevat is deze hoekslaapbank de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Het unieke ontwerp maakt het de ster van je woonkamer, terwijl het duurzame frame, de gemakkelijk te reinigen stof en de veelzijdige functies ervoor zorgen dat het jarenlang een favoriet blijft. Upgrade je ruimte vandaag nog met deze perfecte combinatie van functie en mode!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 133 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Stijlvolle 2-persoons slaapbank | Comfort en design | 100% metalen frame | Petrol Green
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Antraciet
Lengte: 155 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Comfort Design 2-zitsbank | Metalen frame | Petrol Blauw
Lengte: 211 cm
Hoogte: 95 cm
Breedte/diepte: 97 cm
Bedbank Amori 90x200cm meisjes - wit
429,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Comfortabele 3-zits slaapbank met metalen frame en linnen stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Balcab Home 3-Seat Sofa Bed | 100% Polyester, Frame: Hard Walnut
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank
769,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof