Comfortabele Hoekbank | Stijlvol Ontwerp | Grijs

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Verfraai je woonkamer met deze stijlvolle hoekslaapbank. Gemaakt met een stevig houten frame, gemakkelijk te reinigen stof en comfortabele schuimzitting. Groef in stijl met deze veelzijdige grijze bank Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek links
Zitbreedte 185
Zithoogte 43
Zitdiepte 53
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 330kg
Opties Met armleuning, Verstelbaar, Met bedfunctie
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1505
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Kunststof, Polyester, MDF
Totaal Gewicht kg 71
Ben je die oude bank in je woonkamer beu? Snak je naar een fris en uniek ontwerp dat zowel comfort als functionaliteit biedt? Kijk dan niet verder dan deze hoekslaapbank! Met zijn verbluffende design en comfortabele eigenschappen wordt deze hoekslaapbank gegarandeerd de ster van je woonkamer. Het strakke en moderne ontwerp zal uw ruimte direct transformeren en een frisse en uitnodigende uitstraling geven. Een van de belangrijkste kenmerken van deze hoekslaapbank is de combinatie van functie en mode. Hij biedt niet alleen een comfortabele zithoek, maar kan ook gemakkelijk worden getransformeerd in een bed voor onverwachte overnachtende gasten. Het frame van deze hoekslaapbank is gemaakt van een combinatie van hout en MDF, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Hij is gemaakt om dagelijks gebruik te weerstaan en is ontworpen om jarenlang mee te gaan. De gebruikte stof is 100% polyester, wat niet alleen zorgt voor eenvoudige reiniging, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan het totale ontwerp. Zeg maar dag tegen vlekken en morsen - de stof is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je zonder stress van je slaapbank kunt genieten.De afmetingen van deze hoekslaapbank zijn als volgt: breedte 205 cm, hoogte 85 cm en diepte 140 cm. De zithoogte is 43 cm, waardoor hij comfortabel is voor mensen van alle lengtes. De bedmaat is 140 x 80 cm, waardoor je gasten heerlijk kunnen slapen. Het wordt ook geleverd met een tuffet van 116 x 66 cm, die extra zitruimte biedt voor extra gemak. Het schuim dat wordt gebruikt voor het zitgedeelte is 28 DNS schuim, wat zorgt voor maximaal comfort en ondersteuning. Dezelfde kwaliteit schuim wordt gebruikt voor de rug, voor een comfortabele en ontspannende ervaring. De slaapbank wordt geleverd met harde walnootkleurige kunststof poten, die een vleugje verfijning toevoegen aan het algehele ontwerp. De kleur van deze hoekslaapbank is grijs, wat een veelzijdige en tijdloze keuze is. Hij past naadloos in elk bestaand kleurenschema en is een aanvulling op de inrichting van je woonkamer. Kortom, deze hoekslaapbank biedt een onverslaanbare combinatie van comfort, stijl en functie. Het unieke ontwerp en de eenvoudig te reinigen stof maken het een perfecte aanvulling voor elke woonkamer. Mis de kans niet om je ruimte te transformeren en een gezellig toevluchtsoord te creëren met deze prachtige hoekslaapbank.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 133 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Stijlvolle 2-persoons slaapbank | Comfort en design | 100% metalen frame | Petrol Green
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Antraciet
Lengte: 155 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Comfort Design 2-zitsbank | Metalen frame | Petrol Blauw
Lengte: 211 cm
Hoogte: 95 cm
Breedte/diepte: 97 cm
Bedbank Amori 90x200cm meisjes - wit
429,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Comfortabele 3-zits slaapbank met metalen frame en linnen stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Balcab Home 3-Seat Sofa Bed | 100% Polyester, Frame: Hard Walnut
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank
769,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof