Complete vestiaires

Thuiskomen met een gevoel van rust, daar willen wij voor zorgen! Maak van je inkomhal een georganiseerde plaats dankzij één van onze complete vestiaires. Bekijk ze hier!

Complete vestiaire: wat houdt het in?

Bij Emob willen we de inrichting van je huis iets gemakkelijker maken door complete collecties aan te bieden. Dat wil zeggen dat je collecties vindt met alle meubels voor in een ruimte, die allemaal bij elkaar passen. In het geval van een vestiaire is dat vaak een schoenenkast, een garderobekast, een kapstok en een spiegel. Deze items kan je natuurlijk ook nog steeds apart kopen door op de link te klikken.

Complete vestiaires voor jouw smaak en budget

In ons aanbod vind je meerdere vestiaires, elk met een verschillend ontwerp. Enerzijds zijn het kleur en de afwerking bepalend voor je keuze, anderzijds moet je ook bepalen in welk materiaal je wil dat je vestiaire gemaakt is. Spaanplaat en MDF komen het vaakst voor, het zijn dan ook erg stevige materialen die lang meegaan.

Richt je volledige huis in met Emob

Beslist over je vestiaire? Tijd voor de volgende stap! We bieden ook complete keukens, woonkamers, badkamers en slaapkamers aan. Alles wat je kan bedenken, vind je op onze site!

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.