Dressoir Westerland 2 deuren

€ 219,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Witte dressoir Westerland met 2 laden en 2 deuren, gemaakt van massief dennenhout.

Productinformatie

Ga voor landelijke gezelligheid in huis met de meubelen van de Westerland-collectie. De wit gelakte meubelen stralen rust en elegantie uit en creëren tegelijkertijd een warme sfeer dankzij de bruine details.

Deze dressoir is gemaakt van massief, FSC-gecertificeerd dennenhout. Ze bestaat uit 2 laden en 2 deuren, waarachter een legplank schuilt. Deze dressoir is ook beschikbaar in een grotere versie. Je ontdekt ze eveneens op onze site, net als alle andere meubelen van de Westerland-collectie.

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren, 2 lades
Type deur Draaideur
SKU-Emob IL20901452
Merk Interlink
Stijl Landelijk
Materiaal Massief hout
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 32
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Hoe diep is het bovenblad?

Dit is 45 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top