Dressoir Nina - eik/zwart

Dressoir Nina met 3 deuren en 3 legplanken. Afwerking: eikfineer en mat zwart.
€ 549,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 180 cm
Breedte / Diepte 42 cm
Hoogte 83 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kenmerkend voor dressoir Nina is zijn uitgepuurde design en smaakvolle kleurencombinatie. Het warme eikfineer combineert prachtig met de stijlvolle zwarte afwerking. De ranke pootjes zijn gemaakt van metaal en vormen de finishing touch van dit meubel.

Dressoir Nina beschikt over 3 opbergmogelijkheden: één met dubbele deur en legplank, 1 open compartiment met legplank en één met enkele deur en legplank.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 3 deuren
Afwerking Fineer
SKU-Emob TH9500.404139
Merk TemaHome
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal MDF, Metaal, Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 73
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top