Verlengbare matras Jumper 90x160>200cm - koudschuim

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma

Verlengbare kindermatras Jumper 90x200x13cm uit high resilience koudschuim met een tijk uit stretchstof. Hypoallergeen en ademend. Basismatras van 90x160cm met verlengstuk van 40cm. Voorzien van dubbele rits.

Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Verlengbaar, Antiallergisch
Merk Emob
SKU-Emob EMMAJUMP0160
Kleur Wit
Materiaal Polyester, Polypropyleen, Koudschuim
Totaal Gewicht kg 10

Gaat je kindje van een peuterbed naar een volwaardig eenpersoonsbed? Of heb je gekozen voor een meegroeibed? Dan is de matras Jumper die ideale matras. De matras bestaat uit een basisdeel van 90x160cm en een afritsbaar deel van 90x40cm. De dubbele rits zorgt voor het makkelijk aanpassen van de matras, maar ook voor extra stevigheid. Naast praktisch is deze matras uiteraard ook comfortabel. De matras bestaat uit vijf lagen:

1 en 2: een gewatteerde tijk uit zachte stretch polyester

3: een laag mousse

4: een laag TNT

5: een laag High Resilience koudschuim van 10cm 
De watte en de mousse onder de tijk zorgen voor een optimaal slaapcomfort, terwijl de laag tnt-stof de ventilatie bevordert. Bovendien is deze high resilience-matras hypoallergeen en anti-huistofmijt. De matras Jumper is de perfecte metgezel voor je opgroeiende kind. 

Bijpassende producten

Lengte: 200 cm
Hoogte: 13 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Showroom
Verlengbare matras Jumper 90x140>200cm - koudschuim
129,00

Direct leverbaar

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen