Babykamer outlet

Mag jij binnenkort een nieuw wondertje in jouw gezin verwelkomen en ben je daarom op zoek naar meubels voor de babykamer? De kosten van een babyuitzet kunnen al snel hoog oplopen. Daarom biedt Emob je de kans bepaalde meubels tegen een verlaagde prijs aan te kopen. Bekijk snel al onze outletmodellen en richt je babykamer op een stijlvolle, maar budgetvriendelijke manier in.

We kunnen geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Verwelkom je binnenkort een kindje in jouw gezin? Een Maxi-Cosi, een box, een buggy, kleertjes, de kosten van een babyuitzet lopen al snel hoog op. En dan heb je nog niet eens de babykamer ingericht. Omdat alleen maar het beste goed genoeg is voor jouw oogappel, maar je waarschijnlijk geen geldboom in de tuin hebt staan, biedt Emob je nu ook de kans om bepaalde meubels tegen een verlaagde prijs aan te kopen. Deze babybedden, kledingkasten en commodes zullen binnenkort ons assortiment verlaten en worden daarom tegen een lagere prijs verkocht. Deze meubels zijn gloednieuw en vertonen, in tegenstelling tot onze tweedekans meubels, geen beschadigingen. Omdat het hier telkens gaat om de laatste stuks van een product, raden we je aan niet te lang te wachten met bestellen. Heb je niet gevonden wat je zocht? Jammer, maar neem dan zeker over een paar weken nog eens een kijkje op deze pagina. Zoals dat gaat in een outlet, verandert het assortiment regelmatig.

Je babykamer aankleden?

Een babykamer met enkel een bedje, commode, aangename (schommel)stoel en kledingkast is behoorlijk saai. Omdat jij en je baby waarschijnlijk heel wat uurtjes in deze kamer zullen doorbrengen, is het van belang dat jullie je er goed voelen. Daarom raden we je aan de kamer met een zacht tapijtje, een prachtige muursticker en een schattig nachtlampje aan te kleden. Ook voor deze producten kan je bij Emob terecht. Bekijk snel ons decoratie-assortiment en laat je betoveren door de prachtige producten.