Vella Ladekast | 100% Melaminecoating | Houten poten | Bevestigbaar aan de muur | Veelkleurig

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Dressoir Vella: Stijlvol en functioneel. Gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat met houten poten. UV-digitale bedrukking voegt een levendige touch toe. Meerdere planken en wandmontage. Veelkleurige opties. Breedte: 80 cm, Hoogte: 89 cm, Diepte: 40 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met lades, Met opbergruimte
Vorm Rechthoek
Samenstelling 3 lades
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL3468
Kleur Bruin
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 36.5
Het Vella dressoir is een prachtig meubelstuk dat stijl en functionaliteit toevoegt aan elke ruimte. Dit dressoir is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn bij de constructie garanderen een langdurig gebruik, waardoor het een geweldige investering is. Een van de opvallende kenmerken van de Vella Dresser zijn de houten poten. Deze poten voegen een vleugje elegantie toe en verheffen het algemene ontwerp van het dressoir. Ze zorgen niet alleen voor stabiliteit en ondersteuning, maar versterken ook de esthetische aantrekkingskracht van het meubel. Een ander belangrijk kenmerk van het Vella dressoir is de UV digitale bedrukking. Met deze innovatieve technologie kunnen ingewikkelde en levendige ontwerpen rechtstreeks op het dressoir worden gedrukt. Er is een meerkleurenoptie beschikbaar, dus je kunt een ontwerp kiezen dat bij je bestaande inrichting past of dat een extra kleur aan je ruimte toevoegt. Het Vella dressoir heeft een breedte van 80 cm, een hoogte van 89 cm en een diepte van 40 cm. Deze afmetingen maken het een veelzijdige opbergoplossing die in verschillende ruimtes past, of het nu een slaapkamer, woonkamer of zelfs een kantoor is. Door zijn compacte formaat biedt het dressoir veel opbergruimte zonder al te veel vloeroppervlak in beslag te nemen, waardoor het perfect is voor kleinere kamers. Uitgerust met talloze planken biedt de Vella Dresser veel opbergmogelijkheden voor je spullen. Van kleding en accessoires tot boeken en decoraties, je kunt je spullen gemakkelijk organiseren en uitstallen. De planken zorgen voor gemakkelijke toegang en zorgen ervoor dat alles binnen handbereik is. Een ander voordeel van de Vella Dresser is dat hij aan de muur kan worden bevestigd. Deze functie voegt een extra laag stabiliteit en veiligheid toe, vooral in huishoudens met kinderen of huisdieren. Door het dressoir stevig aan de muur te bevestigen, kun je met een gerust hart weten dat het niet per ongeluk zal omvallen. Samengevat is de Vella Dresser een veelzijdige en stijlvolle opbergoplossing die talloze voordelen biedt. De constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat zorgt voor duurzaamheid, terwijl de digitale UV-bedrukking een vleugje uniciteit toevoegt. Met zijn compacte formaat, talrijke legplanken en de optie om aan de muur bevestigd te worden, is het de perfecte aanvulling voor elke kamer. Kies voor de meerkleurenoptie om levendigheid en persoonlijkheid in je ruimte te brengen. Investeer in de Vella Dresser en geniet van een goed georganiseerde en visueel aantrekkelijke omgeving.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken -wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 134 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 134cm met 3 deuren - hoogglans wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 111 cm
Hoogte: 191 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Garderobekast Nevada | 111 x 34 x 191 cm | Wit
Lengte: 70 cm
Hoogte: 189 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Opbergkast Vetra 70cm 2 deuren - wit
199,00
Lengte: 79 cm
Hoogte: 169 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Opbergkast Fonne-Shannon eik
139,00
Lengte: 89 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Schoenenkast Seb 89cm met opberglade - wit
197,10 219,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Sonoma 3-deurs opbergkast: Mike 120cm'
255,00