Tv-meubel Ruiz 120cm

€ 309,00

3 - 4 weken

Tv-meubel Ruiz, vervaardigd uit hoogwaardige MDF en afgewerkt met eikfineer. Wit schuifdeurtje kan aan beide kanten gesloten worden.

Productinformatie

Dit tv-meubel heeft een fris en modern design. Het is uitgerust met een wit schuifdeurtje dat je zowel links als rechts kunt sluiten. In het opbergvak aan de rechterkant vind je een handig legplankje. De tv-kast is vervaardigd uit hoogwaardige MDF en afgewerkt met eikfineer. De pootjes zijn gemaakt van massief eikenhout.
Meer informatie
Afwerking Fineer
Hout/look Eik
Samenstelling 1 deur
Type deur Schuifdeur
SKU-Emob TH9003.639036
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal Honingraatpaneel
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 19
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top