Tv-meubel Nina - eik/zwart

€ 385,00

2 tot 4 weken

Tv-meubel Nina met opbergvak met schuifdeur en 1 legplank. Afwerking: eikfineer en mat zwart.

Productinformatie

Kenmerkend voor tv-meubel Nina is zijn uitgepuurde design en smaakvolle kleurencombinatie. Het warme eikfineer combineert prachtig met de stijlvolle zwarte afwerking. De ranke pootjes zijn gemaakt van metaal en vormen de finishing touch van dit meubel.

Tv-meubel Nina beschikt over een opbergvak met schuifdeur en een open compartiment met legplank. Er is ook een kabeldoorvoer voorzien, wat Nina het perfecte meubel maakt voor al jouw apparatuur en accessoires.

Meer informatie
Afwerking Fineer
Hout/look Eik
Samenstelling 1 deur
Type deur Schuifdeur
SKU-Emob TH9003.639548
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal MDF, Metaal, Spaanplaat
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 38
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top