Strakke Moderne Tafellamp | Metalen Lamp | Rood | 24 cm Diameter | 52 cm Hoogte

Betaal in termijnen met Alma
Voeg een vleugje verfijning toe aan je interieur met onze strakke en moderne tafellamp. De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een metalen behuizing en een houten voet. Met een diameter van 24 cm en een hoogte van 52 cm is dit het perfecte pronkstuk voor elke kamer. De lamp wordt geleverd met een rode stoffen lampenkap, die kleur toevoegt aan je inrichting. Met een snoerlengte van 200 cm en een fitting van E 27 Max 40 W biedt de lamp zowel stijl als functionaliteit. Update je huis vandaag nog en breng leven in je ruimte met onze moderne decoratieve verlichtingsproducten. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG525NOR2126
Kleur Rood
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.9
Maak kennis met onze nieuwe collectie moderne decoratieve verlichtingsproducten, waaronder onze prachtige tafellamp. Met een strak en eigentijds ontwerp is onze tafellamp de perfecte aanvulling voor elke ruimte en voegt een vleugje verfijning en stijl toe. Onze tafellamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en afwerkingen, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn. De metalen behuizing voegt een strak en modern accent toe, terwijl de houten voet warmte en een natuurlijk element aan de lamp toevoegt. Met een diameter van 24 cm en een hoogte van 52 cm heeft onze tafellamp het perfecte formaat om naadloos in elke ruimte te passen. De diameter van de kap van 24 cm en de hoogte van 7 cm dragen niet alleen bij aan het ontwerp van de lamp, maar zorgen ook voor voldoende licht om de kamer te verlichten. De voetplaat, met een diameter van 15 cm en een hoogte van 3 cm, zorgt voor stabiliteit en ondersteuning van de lamp. Voor extra gemak heeft onze tafellamp een lange kabel van 200 cm, waardoor de lamp flexibel geplaatst kan worden. Het fittingtype is E 27, met een maximaal wattage van 40 W, waardoor er voldoende verlichting is voor elke taak of stemming. Met een IP-code van IP20 is onze tafellamp geschikt voor gebruik binnenshuis.Naast de functionele kwaliteiten is onze tafellamp ook een kunstwerk. De gedurfde rode kleur voegt een vleugje levendigheid en persoonlijkheid toe aan elke kamer. Of je nu een gedurfd statement wilt maken of een subtiel accent wilt toevoegen, onze tafellamp is een veelzijdige verlichtingsoplossing die aan elke ontwerpvoorkeur kan voldoen.Breng leven en stijl in je ruimte met onze moderne decoratieve verlichtingsproducten. De tafellamp is slechts een van de vele opties in onze selectie, die ook hanglampen en stoffen lampen omvat. Elk stuk in onze collectie is uniek en ontworpen om een statement te maken in elke kamer. Verlichting is een essentieel element van de woninginrichting en onze decoratieve verlichtingsproducten gaan verder dan functionaliteit en worden ware kunstwerken die de algehele esthetiek van je huis verbeteren.Mis de kans niet om je huis te updaten met onze moderne decoratieve verlichtingsproducten. Verander uw ruimte in een geraffineerd en stijlvol onderkomen met onze tafellamp en andere ontwerpen. Shop nu en voeg een vleugje elegantie en schoonheid toe aan je omgeving.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 17 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Strakke en eigentijdse zwartkoperen tafellamp | 17 cm diameter | 52 cm hoogte
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen kap | Stoffen kap | 18x18x52cm | Zwart Wit
Lengte: 50 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Tafellamp Misto
99,95
Lengte: 46 cm
Hoogte: 15 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Tafellamp Thalia 34x46cm, draaibaar - oud zilver
57,59 63,99
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen Voet, Glazen Kap | 18x18x52cm | E14 Max 40W | Zwart Crème
Lengte: 24 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 24 cm
Lamp bram glas rood large
99,00
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - brons
26,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - nikkel
26,99