Lustro Tafellamp | Handgemaakt Houtverduurzamingsmiddel | LED Licht | Bruin

Betaal in termijnen met Alma
Handgemaakte Lustro tafellamp gemaakt van 100IR TREE (3 x 5 cm), ovengedroogd en geverfd met houtbeschermende vernis. LED-verlichting, maat 27, kleur bruin Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG812LST1405
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 0.85
De Lustro tafellamp is een prachtig ontworpen stuk dat moderne elegantie combineert met natuurlijke aantrekkingskracht. Deze lamp is gemaakt van 100ir boomhout en heeft een unieke en opvallende esthetiek die bij elke interieurstijl past. De handgemaakte constructie zorgt ervoor dat elke lamp uniek is en voegt een vleugje individualiteit toe aan je woonruimte.Een van de belangrijkste kenmerken van de Lustro tafellamp is het ovengedroogde hout, waardoor het hoogste niveau van duurzaamheid en een lange levensduur wordt gegarandeerd. Dit grondige droogproces verwijdert overtollig vocht uit het hout, waardoor het stabiel blijft en niet krom trekt of barst na verloop van tijd. Dit maakt de Lustro Tafellamp een betrouwbare en duurzame investering voor je huis.Om de natuurlijke schoonheid van het dennenhout te beschermen en te versterken, is de Lustro Tafellamp afgewerkt met een houtbeschermende vernislaag. Deze speciale coating voegt niet alleen een beschermende laag toe aan de lamp, maar versterkt ook de rijkdom en diepte van de kleur van het hout. Met een warme en uitnodigende bruine tint past deze lamp moeiteloos in elk interieur en voegt een vleugje rustieke charme toe.De Lustro tafellamp is voorzien van LED-licht, waardoor je ruimte efficiënt en milieuvriendelijk wordt verlicht. LED-lampen staan bekend om hun energiebesparende eigenschappen en verbruiken aanzienlijk minder stroom dan traditionele lampen. Dit helpt niet alleen je elektriciteitsrekening te verlagen, maar draagt ook bij aan een groener en duurzamer milieu. Het LED-licht van de Lustro Tafellamp straalt een warme, sfeervolle gloed uit en creëert een gezellige en uitnodigende sfeer waar de lamp ook wordt geplaatst. Met een hoogte van 27 inch heeft de Lustro Tafellamp het perfecte formaat voor verschillende ruimtes. Of je hem nu op je nachtkastje, bureau of zelfs in de hoek van je woonkamer zet, deze lamp zal direct de stijl en sfeer van de kamer verhogen. Het compacte maar impactvolle ontwerp zorgt ervoor dat het een centraal punt is zonder de omringende inrichting te overweldigen.Samengevat is de Lustro tafellamp een opvallend stuk dat de natuurlijke schoonheid van dennenhout combineert met moderne designelementen. Handgemaakt en ovengedroogd biedt deze lamp ongeëvenaarde duurzaamheid en een lange levensduur. De houtverduurzamende lak verbetert de kleur van het hout en beschermt het tegen slijtage. Met zijn energiezuinige LED-licht en veelzijdige formaat is de Lustro tafellamp de perfecte aanvulling voor elke ruimte en voegt hij warmte en charme toe aan je huis.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 17 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Strakke en eigentijdse zwartkoperen tafellamp | 17 cm diameter | 52 cm hoogte
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen kap | Stoffen kap | 18x18x52cm | Zwart Wit
Lengte: 50 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Tafellamp Misto
99,95
Lengte: 46 cm
Hoogte: 15 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Tafellamp Thalia 34x46cm, draaibaar - oud zilver
57,59 63,99
Lengte: 18 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Fulgor Tafellamp | Metalen Voet, Glazen Kap | 18x18x52cm | E14 Max 40W | Zwart Crème
Lengte: 24 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 24 cm
Lamp bram glas rood large
99,00
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - brons
26,99
Lengte: 10 cm
Hoogte: 10 cm
Breedte/diepte: 10 cm
Tafellamp Cubes - nikkel
26,99