Opbergrek Dallas 2 - wit

€ 395,00

3 - 4 weken

Wit opbergrek Dallas met diagonale lijnen, bestaat uit 2 kolommen, gemaakt van MDF.

Lengte 97 cm
Breedte / Diepte 30 cm
Hoogte 195 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De onvoorspelbare vorm van dit opbergrek zorgt voor een dynamische toets in jouw interieur. Het rek kreeg een verrassend design waar diagonale lijnen centraal staan. Toch heb je meer dan voldoende ruimte om al jouw decoratie uit te stallen. Opbergrek Dallas geeft ongetwijfeld extra karakter aan jouw interieur!

Het rek bestaat uit 2 kolommen en is gemaakt van MDF. Het is ook beschikbaar in het zwart en in andere afmetingen. Je vindt alle modellen terug in onze shop.

Specificaties

  • De smalste legplank is 19 cm breed, de breedste legplank is 66 cm breed
  • De afstand tussen de legplanken bedraagt tussen 12,6 cm en 53 cm
  • Maximum gewicht per kolom: 30 kg
Meer informatie
SKU-Emob TH9500.315350
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 50
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top