Marmeren sidetables

per pagina

8 Artikelen

Lengte: 140 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Sidetable Orry 140x30cm - bruin/zwart
492,00 984,00
Lengte: 79 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 26 cm
Sidetable Anika - wit marmer/ goud
195,00
Lengte: 79 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 26 cm
Sidetable Anika 79,50cm - wit marmer/goud
Lengte: 150 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Sidetable Kondor 150x45cm - marmer/goud
Lengte: 110 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 26 cm
Rechthoekige consoletafel Alisma - wit marmer en goud staal

Marmeren sidetable kopen?

Ben je op zoek naar een mooie sidetable voor de hal, woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan zijn de sidetables met marmer blad en frame van staal een echte aanrader. Met een wandtafel van marmer haal jij een echte eyecatcher in huis. Marmer staat bekend om de moderne en zeer luxe look. Zo wordt het vaak hét pronkstuk van je woonruimte. Naast de stijlvolle toevoeging aan je interieur, biedt een wandtafel van marmer ook extra opbergruimte. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal marmeren meubels. Kijk snel verder!

Voordelen marmer

  • Blijft lang mooi: Marmer is een harde steensoort waar je een zeer lange tijd van kan genieten.
  • Moderne en luxe uitstraling: Ieder stuk marmer heeft zijn eigen unieke uitstraling. Zo weet je zeker dat je altijd een uniek meubelstuk toevoegt aan het interieur. Ook wordt marmer geassocieerd met luxe.
  • Duurzaam: Met het oog op het milieu is dit materiaal zeer duurzaam

Wandtafels met marmeren blad onderhouden

Als je een sidetable uit marmer gekocht hebt, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Hieronder geven we je enkele tips om je marmeren wandtafel te onderhouden en schoon te maken:

  • Kom snel in actie: Heb je geknoeid? Meteen afvegen! Marmer is vlekgevoelig materiaal, dus neem wat je geknoeid hebt snel af met een zachte doek.
  • Geen schurende middelen gebruiken: Heb je een hardnekkige vlek? Behandel deze dan met een mild schoonmaakmiddel, zoals groene zeep. Gebruik geen schurende middelen, zoals een ruwe spons, want dit kan voor krassen zorgen in het tafelblad.
  • Marmer bestaat uit kalksteen. Hou er dus rekening mee dat producten met een antikalkwerking of azijn het marmer kunnen aantasten.