TopStar

Comfort ten top

TopStar zag het licht in 1976 en behoort sindsdien tot de grootste en meest innovatieve producenten van draaistoelen in Europa. Dit merk is synoniem met comfortabele bureaustoelen voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Op de productiesite in Langenneufnach worden tot 10 000 stoelen per dag geproduceerd, die vervolgens verdeeld worden in meer dan 50 landen. TopStar mag tevens de ontwikkeling van de verstelbare zitting en rugleuning achter zijn naam schrijven, wat het tijdperk inluidde van de ergonomische bureaustoel.

 

Alle TopStar-producten voldoen aan de strengste internationale normen voor kwaliteit (DIN ISO 9001:2008 en DIN EN ISO 14001:2009). In-house ontwerpers zijn steeds bezig met de ontwikkeling van nieuwe en innoverende producten met oog voor de gezondheid van de gebruiker. Alle bureaustoelen ondergaan de strengste kwaliteitstesten en krijgen gegarandeerd het Made in Germany-label

Voor wie?

TopStar bedient werkelijk iedereen op zijn wenken. Zo vind je tussen ons aanbod kleurrijke kinderbureaustoelen onder de noemer High Kid en Kiddi Star, trendy bureaustoelen voor je thuiskantoor (At Home) en uiteraard professionele bureaustoelen die je perfect kan integreren in elk bedrijf (Open Art). Elk type stoel is tot in de puntjes afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Bestel hier dus met een gerust hart je TopStar-bureaustoel!