Bauwens

Bauwens is één van de 5 grootste meubelfabrikanten van België. Al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw voorziet dit merk ons van prachtige meubels voor de kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Het merk biedt voornamelijk volledige collecties aan zodat je in enkele klikken jouw volledige kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.

Sorteer op
Asc

5 producten

Sorteer op
Asc

5 producten

Belgische fabrikant van woonkamer- & slaapkamermeubels

Bauwens behoort tot de 5 grootste meubelfabrikanten van België. Al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw produceert dit merk prachtige woonkamer- en slaapkamermeubels. Vaak zijn dit volledige collecties zodat je in één moeite je volledige slaapkamer of woonkamer kan inrichten met bij elkaar passende meubels.

Ons assortiment Bauwens-meubelen

In ons assortiment van Bauwens vind je alles om jouw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer volledig in te richten: een- en tweepersoonsbedden, kledingkasten, nachtkastjes, commodes maar ook eettafels, salontafels, buffetkasten, vitrinekasten, dressoirs en tv-meubels. Al deze meubels zijn afgewerkt in neutrale kleuren zodat je ze gemakkelijk in elk interieur kan integreren en kan combineren met de meubelen die je eventueel al in huis hebt.

Waarom Bauwens bij Emob kopen?

In onze webshop vind je een ruime selectie meubelen van het merk Bauwens. Met keuze uit maar liefst 150 artikelen vind je ongetwijfeld het meubel van je dromen. Bovendien biedt Bauwens meubels in een waaier van stijlen. Jouw ideale meubel staat dus ongetwijfeld op jou te wachten in ons magazijn!

To Top