Boomhutbedden

Boomhutbedden spreken tot de verbeelding. In ons ruime assortiment vind je kwalitatieve kinderbedden van mooie merken zoals Lifetime die de kinderkamer omtoveren tot een magische plek. Ze zijn bovendien snel leverbaar op een dag naar keuze en er zijn modellen voor elk budget. Ontdek hieronder al onze boomhut bedden, huisbedden en tipibedden.

Sorteer op
Asc

13 producten

 1. 207 cm 181 cm 207 cm
 2. 207 cm 181 cm 207 cm
 3. 207 cm 181 cm 102 cm
 4. 207 cm 181 cm 152 cm
 5. 207 cm 230 cm 120 cm
 6. 219 cm 195 cm 102 cm
 7. 219 cm 195 cm 102 cm
 8. 209 cm 185 cm 137 cm
 9. 209 cm 185 cm 137 cm
 10. 218 cm 202 cm 132 cm
 11. 209 cm 185 cm 137 cm
 12. 208 cm 207 cm 112 cm
 13. 209 cm 185 cm 137 cm
Sorteer op
Asc

13 producten

Boomhutbedden met Scandinavisch design

Hutbedden zijn er in alle vormen en maten, maar hebben doorgaans 1 ding gemeen: hun Scandinavische design. Uitschieters in het gamma van Emob zijn de houten boomhutbedden van het Deense merk Lifetime. Deze hoog aangeschreven fabrikant staat garant voor tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit.

Huisbedden en hutbedden

Beschik je over een lage kinderkamer? Een huis- of hutbed zoals Silversparkle, White Wash of het Sara huisbed is een prima alternatief voor een typisch boomhutbed. Een bijkomend voordeel is dat deze modellen ook een lagere instaphoogte hebben en ze dus heel geschikt maakt voor jongere kinderen en zelfs peuters.

Tipibedden

In het rijtje kinderbedden met Scandinavisch design mogen de tipibedden uiteraard niet ontbreken. Van heel minimalistische ontwerpen tot prachtig uitgewerkte designs, het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop.

Hoogslapers en halfhoogslapers

Wil je ook een knusse leeshoek creëren in de kinderkamer? Dan is de ruimte onder een van onze verhoogde boomhutbedden geknipt om met kussens een eigen hoekje in te richten. Ook onze gewone hoogslapers en halfhoogslapers zijn hiervoor trouwens uitermate geschikt.

Stapelbedden

Ben je eerder op zoek naar een dubbel bed met 2 slaapplaatsen? Het avonturenbed van Lifetime is een boomhut en stapelbed in 1. Ideaal om een gedeelde kinderkamerkamer in te richten!

Waarom een boomhutbed kopen bij Emob?

Onze boomhut- en huisbedden hebben weliswaar een hoger prijskaartje dan een doorsnee kinderbed, maar daar krijg je wel heel wat voor terug. Allereerst een kinderbed van uitmuntende kwaliteit, want voor onze boomhutbedden werden enkel de beste materialen gebruikt zoals massief den. Daarnaast bezorg je je kind met een boomhutbed ongetwijfeld het bed van zijn of haar dromen. Dankzij ons ruime assortiment kan je samen met je zoon of dochter op zoek gaan naar het bed dat volledig aan zijn of haar wensen beantwoordt.

En verder? Na aankoop geniet je van:

 • een snelle levering op een dag naar keuze
 • 2 jaar garantie
 • 60 dagen retourrecht
 • een prima klantenservice die klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden

Op avontuur in de kinderkamer met onze boomhutbedden

Denk je ook vol weemoed terug aan je jeugd toen je nog onbevangen buiten kon ravotten en in bomen klimmen? Zalige tijden waren dat! Breng nu dit zalige gevoel terug in de kamers van je bengels. Met een boomhutbed krijgt verveling tijdens druilerige herfstdagen en koude wintermaanden geen kans! Bovendien springt niet alleen het speelse karakter van zo’n bed in het oog, maar geeft een hutbed de kinderkamer ook een warme en authentieke uitstraling.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.

To Top