Boomhutbedden

Boomhutbedden spreken tot de verbeelding. Welk kind wil nu niet slapen in een bed waar ook mag geklommen en gespeeld en dat er ook nog eens prachtig uitziet? Een bijkomend voordeel van een boomhutbed? Bedtijd zal nooit meer problemen opleveren! Ontdek hier ons ruime assortiment boomhut- en huisbedden en tover de kinderkamer om tot een magische plek!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Op avontuur in de kinderkamer met onze boomhutbedden

Denk je ook vol weemoed terug aan je jeugd toen je nog onbevangen buiten kon ravotten en in bomen klimmen? Zalige tijden waren dat! Breng nu dit zalige gevoel terug in de kamers van je bengels. Een boomhutbed doet je kinderen tijdens druilerige herfstdagen en koude wintermaanden alvast dromen van de start van de lente. Niet alleen het speelse karakter van de bedden springt in het oog, maar een hutbed geeft de kamer ook een warme en authentieke uitstraling.

Boomhutbedden met Scandinavisch design

Hutbedden zijn er in alle vormen en maten. Uitschieters in het gamma van Emob zijn de boomhutbedden van het Deense merk Lifetime. Deze hoog aangeschreven fabrikant staat garant voor tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit. Ieder model heeft zijn specifieke eigenschappen. Graag helpen we je wat vooruit in het maken van de juiste keuze:

  • Beschik je over een lage tienerkamer? Ga dan voor Silversparkle, White Wash of het Sara huisbed.
  • Wil je ook een knusse leeshoek installeren? Dan is de ruimte onder het verhoogde Lifehouse, Silversparkle of White Wash bed geknipt om met kussens een eigen hoekje in te richten.
  • Je zoekt een dubbel bed met 2 slaapplaatsen? Ja hoor, dat kan, een boomhut en stapelbed in 1… Het avonturenbed van Lifetime vervult deze rol met glans!

Naast boomhutbedden vind je in ons assortiment ook huisbedden en zelfs tipibedden terug. Deze bedden zijn de ideale oplossing wanneer je iets meer wilt dan een standaard eenpersoonsbed en een boomhutbed toch net iets te veel van het goede is.

Reken op een snelle levering van jouw boomhutbed

De Lifetime bedden zijn standaard op voorraad bij Emob. Je droombed kan bijgevolg al binnen enkele werkdagen geleverd worden, vaak zelfs al de volgende dag! Bovendien kan je tijdens het bestellen onmiddellijk een gewenste afleverdag aanklikken. Twijfel je of je over 2 linkse of 2 rechtse handen beschikt? Geen nood, de redding is nabij! Dankzij de duidelijke montagehandleiding die bij elk bed geleverd wordt, steekt zelfs de meest onhandige Harry het boomhutbed in elkaar. Overtuigd? Prima, bestel dan nu je unieke kinderbed bij Emob!