Boomhutbedden

Boomhutbedden spreken tot de verbeelding. In ons ruime assortiment vind je kwalitatieve kinderbedden van mooie merken zoals Lifetime die de kinderkamer omtoveren tot een magische plek. Ze zijn bovendien snel leverbaar op een dag naar keuze en er zijn modellen voor elk budget. Ontdek hieronder al onze boomhut bedden, huisbedden en tipibedden.

per pagina

6 Artikelen

Lengte: 209 cm
Hoogte: 185 cm
Breedte/diepte: 137 cm
Bedhuisje Charlotte - beige/grijs
589,00
Lengte: 218 cm
Hoogte: 201 cm
Breedte/diepte: 132 cm
Bedhuisje Barnie 90x200
589,00

Direct leverbaar

Lengte: 209 cm
Hoogte: 185 cm
Breedte/diepte: 137 cm
Bedhuisje Charlotte met gordijntjes - beige/grijs
Lengte: 209 cm
Hoogte: 185 cm
Breedte/diepte: 137 cm
Bedhuisje Charlotte - wit
589,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 207 cm
Breedte/diepte: 112 cm
Boomhutbed Charlie 90x190
455,40 759,00

Direct leverbaar

Lengte: 209 cm
Hoogte: 185 cm
Breedte/diepte: 137 cm
Bedhuisje Charlotte met gordijntjes - wit

Boomhutbedden met Scandinavisch design

Boomhutbedden zijn er in alle vormen en maten, maar hebben doorgaans één ding gemeen: hun Scandinavische design. Uitschieters in het gamma van Emob zijn de houten boomhutbedden van het Deense merk Lifetime. Deze hoog aangeschreven fabrikant staat garant voor tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit.

Bedhuisjes en boomhutbedden

Beschik je over een lage kinderkamer? Een huis- of hutbed is een prima alternatief voor een typisch boomhutbed. Een bijkomend voordeel is dat deze modellen ook een lagere instaphoogte hebben en ze dus heel geschikt maakt voor jongere kinderen en zelfs peuters.

Tipibedden

In het rijtje kinderbedden met Scandinavisch design mogen de tipibedden uiteraard niet ontbreken. Van heel minimalistische ontwerpen tot prachtig uitgewerkte designs, het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop.

Hoogslapers en halfhoogslapers

Wil je ook een knusse leeshoek creëren in de kinderkamer? Dan is de ruimte onder een van onze verhoogde boomhutbedden geknipt om met kussens een eigen hoekje in te richten. Ook onze gewone hoogslapers en halfhoogslapers zijn hiervoor uitermate geschikt.

 

Waarom een boomhutbed kopen bij Emob?

Onze boomhutbedden en bedhuisjes hebben weliswaar een hoger prijskaartje dan een doorsnee kinderbed, maar daar krijg je wel heel wat voor terug. Allereerst een kinderbed van uitmuntende kwaliteit, want voor onze boomhutbedden werden enkel de beste materialen gebruikt zoals massief hout. Daarnaast bezorg je je kind met een boomhutbed ongetwijfeld het bed van zijn of haar dromen. Dankzij ons ruime assortiment kan je samen met je zoon of dochter op zoek gaan naar het bed dat volledig aan zijn of haar wensen beantwoordt.

En verder? Na aankoop geniet je van:

Op avontuur in de kinderkamer met onze boomhutbedden

Denk je ook vol weemoed terug aan je jeugd toen je nog onbevangen buiten kon ravotten en in bomen klimmen? Zalige tijden waren dat! Breng nu dit zalige gevoel terug in de kamers van je bengels. Met een boomhutbed krijgt verveling tijdens druilerige herfstdagen en koude wintermaanden geen kans! Bovendien springt niet alleen het speelse karakter van zo’n bed in het oog, maar geeft een hutbed de kinderkamer ook een warme en authentieke uitstraling.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail en via Facebook en Instagram.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.