Kinderbed Biotiful 90x190

€ 139,00

2 tot 4 weken

Kinderbed gemaakt in spaanplaat en MDF, wit met roze accenten, geschikt voor een matras van 90x190cm.

Lengte 197 cm
Breedte / Diepte 103 cm
Hoogte 79 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Mooi en stevig eenpersoonskinderbed in MDF en spaanplaat. Een wit design in combinatie met frambooskleurige elementen. Het gefreesd lijnmotief in het hoofd- en voetpaneel zorgt voor een stijlvolle en ruimtelijke afwerking. In dit kinderbed zal jouw dochter zalig slapen en dromen.

 

Dit kinderbed wordt geleverd zonder lattenbodem en zonder matras maar geschikt voor elke lattenbodem en matras van 90 x 190 cm.  

 

Maak van jouw kinderkamer een knus plekje met deze Biotiful serie van het Franse merk Parisot. De meubelen zijn uit wit spaanplaat vervaardigd met roze als accentkleur. Niet toevallig de favoriete kleur van jonge meisjes natuurlijk!

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 190cm
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 80kg
Merk Parisot
SKU-Emob PA2273LI90
Stijl Romantisch
Kleur Wit
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 28
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top