Kast voor wastafel Small 50cm

€ 79,00

3 tot 4 weken

Kast voor wastafel Small 50cm met 2 deuren, vervaardigd uit MDF en spaanplaat.

Productinformatie

Glanzend witte kast Small met 2 deuren, geschikt voor een wastafel. De voorzijde is gemaakt uit MDF en het frame uit gemelamineerd spaanplaat. De metalen handvatten contrasteren mooi met de witte kleur. Er is een uitsnijding voor een sifon voorzien.

Opgelet: de wastafel is niet inbegrepen.

Je kan dit meubel hangend monteren, maar je kan hieronder ook bijpassende pootjes aankopen. Let wel, dit is een set van 2 voetjes. Voor dit meubel heb je er in totaal 4 nodig.

Meer informatie
Type deur Draaideur
SKU-Emob HD084.2096
Merk Held
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 11
Reviews
Merkeninformatie

Over Held

Held meubilair is een Duitse fabrikant die werd opgericht in 1933 en zich voornamelijk toelegt op de productie van badkamermeubelen. Het bedrijf produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt enkel hout uit PEFC-gecertificeerde, Duitse bosbouw. Naast functionaliteit, design en innovatie staat dus ook duurzaamheid nadrukkelijk op de voorgrond. Bestel een wastafelkast, spiegelkast en andere badkamermeubels op de website van Emob. Je kunt online badkamermeubels bestellen voor zowel kleine als ruime badkamers en deze selecteren op basis van uw behoeften. Ontdek het aanbod hier!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top