Gamestoelen

Wanneer je heel wat uren achter je pc spendeert, is een goede gamestoel essentieel om rug- en nekklachten te voorkomen. Hier vind je een ruim assortiment comfortabele gamestoelen die vlot leverbaar zijn én bovendien lief zijn voor jouw portemonnee. Maak hieronder je keuze.

Asc

9 producten

 1. Gamestoel Pino - grijs
  Gamestoel Pino - grijs

  Binnenkort leverbaar

  € 139,00
 2. Gamestoel Pino - blauw
  Gamestoel Pino - blauw

  Binnenkort leverbaar

  € 139,00
 3. Bureaustoel My Homi
  Bureaustoel My Homi

  Binnenkort leverbaar

  € 179,00
 4. Bureaustoel Diva
  Bureaustoel Diva

  Binnenkort leverbaar

  € 129,00
 5. Gamestoel Ringo - zwart/rood
  Gamestoel Ringo - zwart/rood

  Binnenkort leverbaar

  € 259,00
 6. Gamestoel Julien
  Gamestoel Julien

  Binnenkort leverbaar

  € 159,00
 7. Gamestoel Pino - groen
  Gamestoel Pino - groen

  Binnenkort leverbaar

  € 139,00
 8. Gamestoel Pino - rood
  Gamestoel Pino - rood

  1 - 2 dagen

  € 139,00
 9. Gamestoel Frasso - zwart/rood
  Gamestoel Frasso - zwart/rood

  Binnenkort leverbaar

  € 229,00
Asc

9 producten

Assortiment gamestoelen

In onze webshop vind je een selectie gamestoelen en bureaustoelen die aan al jouw basisvoorwaarden voldoen. Zo bieden ze jou een uitstekend comfort tijdens het gamen dankzij hun ergonomische zitting. Het design van onze gamestoelen is geïnspireerd op racestoelen. Ze zitten dus niet alleen goed, ze zien er ook nog eens cool uit, mede door hun afwerking in kunstleer. De meeste van onze gamestoelen zijn sober zwart met een kleurrijk accent in rood, blauw of groen. Al onze gamestoelen zijn uitgerust met wielen en armleuningen.  Uiteraard kan je de hoogte en rugleuning aanpassen aan jouw lichaam opdat je comfortabel kan gamen. Daarnaast kan je onze gamestoelen natuurlijk ook als gewone bureaustoel gebruiken.

Waarom een gamestoel kopen?

Fervente gamers spenderen heel wat uren achter de pc. Het is daarom belangrijk om die tijd in de meest comfortabele omstandigheden door te brengen. Een gewone bureaustoel lijkt op het eerste zicht misschien voldoende, maar zal na een tijd rug- en nekklachten opleveren. Een gamestoel daarentegen heeft een ergonomische zitting, waardoor jouw rug minder belast wordt tijdens het lange zitten. Een goede gamestoel is de investering dus zeker en vast waard!

En waarom een gamestoel kopen bij Emob?

Wij weten dat je je geld als gamer liever aan andere zaken uitgeeft dan een gamestoel. Daarom vind je in ons assortiment gamestoelen voor ieders budget, maar steeds met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Veel van onze gamestoelen zijn bovendien op voorraad en kunnen snel bij jou thuis geleverd worden. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op jouw artikel.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met jouw vragen. Je kan ons bereiken via mail, telefoon of Facebook.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

To Top