Comfortabele hoekbank | Beukenhouten frame | Lichtgrijs

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Comfort en stijl komen samen in deze hoekbank. Met een uniek ontwerp, beukenhouten frame, polyester stof en walnotenhouten poten. Inclusief poef en 2 kussens Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek rechts
Zitbreedte 154
Zithoogte 40
Zitdiepte 58
Aantal personen 4 personen
Belastbaar gewicht 400kg
Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1154
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Velours, Polyester, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 106
Maak kennis met onze prachtige hoekbank, een echte ster in elke woonkamer! Dit uitzonderlijke meubelstuk biedt zowel ultiem comfort als een uniek ontwerp dat de stijl van je ruimte zal verhogen. Als je toe bent aan een verfrissende verandering, kijk dan niet verder dan onze Hoekbank, want hij combineert moeiteloos functie met mode.Een van de belangrijkste kenmerken van onze Hoekbank is de hoogwaardige constructie. Het frame is gemaakt van een duurzame combinatie van beukenhout en spaanplaat, wat zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. De gebruikte stof is 100% polyester, bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage.Qua afmetingen is onze Hoekbank ontworpen om voldoende zitruimte te bieden. Met een lengte van 313 cm en een breedte van 193 cm biedt hij comfortabel plaats aan meerdere personen. De hoogte van de bank is 80 cm en biedt een uitstekende ondersteuning van de rug voor optimale ontspanning. Om je comfort te verhogen, is het zitgedeelte voorzien van 28 DNS zacht grijs schuim voor een zacht en knus gevoel, terwijl de rugleuning gevuld is met een combinatie van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat de perfecte hoeveelheid ondersteuning biedt.Om een vleugje elegantie aan je woonkamer toe te voegen, wordt onze Hoekbank geleverd met twee bijpassende kussens. Deze kussens zijn ook gevuld met een mix van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat zorgt voor consistent comfort. Daarnaast wordt er een draagbaar zit-/rugkussen meegeleverd, zodat je je zitervaring helemaal aan je eigen smaak kunt aanpassen.Praktisch is een ander onderscheidend kenmerk van onze Hoekbank. De gebruikte stof kan chemisch gereinigd worden, waardoor het gemakkelijk is om een frisse en schone look te behouden. De poten zijn gemaakt van walnoothout, wat een vleugje verfijning toevoegt aan het ontwerp. En om nog meer veelzijdigheid te bieden, wordt er een poef bij de bank geleverd met een lengte van 81 cm, een breedte van 96 cm en een hoogte van 40 cm.Laten we het tot slot hebben over de prachtige kleurenoptie die beschikbaar is voor onze Hoekbank - Licht Grijs. Deze tint vult moeiteloos een breed scala aan inrichtingsstijlen aan, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huis.Samengevat is onze Hoekbank een meesterwerk dat onovertroffen comfort, een uitstekend ontwerp en praktische functies biedt. Met zijn stevige frame, eersteklas materialen en aandacht voor detail zal hij zeker het middelpunt van je woonkamer worden. Mis de kans niet om je ruimte te transformeren met deze uitzonderlijke hoekbank. Voeg hem nu toe aan je winkelmandje en ervaar de ultieme mix van stijl en comfort!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 82 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Stijlvolle Wing Chair - Beukenhouten frame, roze polyester stof, gouden metalen poten
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 76 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Fauteuil Dafne - roze/messing
299,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 78 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Fauteuil Cazari - grijs
219,00
Lengte: 275 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 216 cm
Hoekbank Umah links - grijs
1.519,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof