Comfort en stijl: Groene hoekbank | Beukenhouten frame | 100% polyester stof

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Hoekbank | Deze comfortabele en stijlvolle bank heeft een uniek ontwerp. Gemaakt met een frame van beukenhout en spaanplaat en een stof van 100% polyester. Verplaatsbare kussens, chemisch te reinigen stof en matzwarte metalen poten. Verkrijgbaar in groene kleur. Lengte: 283 x 180 cm, Breedte: 90 cm, Hoogte: 88 cm. Hoogte schuim: 16 cm Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek rechts, 3-zit
Zithoogte 43
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 300kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1170
Kleur Groen
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Velours, Polyester, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 75
Maak kennis met de Hoekbank, een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan je woonkamer die zeker de ster van de show zal worden! Deze hoekbank biedt niet alleen superieur comfort, maar heeft ook een uniek ontwerp dat de esthetiek van elke ruimte zal verhogen. Als je je woonkamer wilt opfrissen en een stijlvolle en uitnodigende sfeer wilt creëren, dan is de Hoekbank de perfecte match voor jou met zijn winnende combinatie van functie en mode.Een van de belangrijkste kenmerken van deze Hoekbank is de hoogwaardige constructie. Het frame is gemaakt van duurzaam beukenhout en spaanplaat, wat zorgt voor een lange levensduur en stevigheid. De stof die voor deze hoekbank is gebruikt is 100% polyester, wat niet alleen luxueus aanvoelt, maar ook een uitstekende duurzaamheid biedt. Dit betekent dat je bank er ongerept uit blijft zien, zelfs na langdurig gebruik. Met een lengte van 283 x 180 cm, een breedte van 90 cm en een hoogte van 88 cm biedt deze hoekbank voldoende zitruimte voor jou en je geliefden. Of je nu ontspant met een boek, een filmavond organiseert of gasten ontvangt, deze bank biedt genoeg ruimte om iedereen comfortabel te ontvangen.Het schuim dat gebruikt wordt in het zitgedeelte is 28 DNS Soft Grey Foam, dat een pluche en ondersteunend gevoel geeft. Dit zorgt ervoor dat je in de bank kunt wegzakken en ontspannen na een lange dag, terwijl je toch de nodige ondersteuning behoudt voor een goede lichaamshouding. Het zitgedeelte is ook voorzien van 24 DNS veren voor een extra laag comfort. De rugkussens van deze hoekbank zijn gemaakt met een combinatie van 60% gesnipperd schuim en 40% siliconenschuim. Deze unieke mix creëert een perfecte balans tussen zachtheid en ondersteuning, zodat je achterover kunt leunen en ontspannen in ultiem comfort.Een ander geweldig kenmerk van deze hoekbank zijn de verplaatsbare zit- en rugkussens. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om de kussens te herschikken naar de door jou gewenste zithouding, wat zorgt voor aanpasbaar comfort. Of je nu de voorkeur geeft aan een meer rechtop zittende houding of een meer ontspannen loungervaring, deze bank kan aan je voorkeuren voldoen.Met zijn elegante groene kleur voegt de Corner Sofa een vleugje verfijning toe aan elke woonkamerinrichting. De prachtige groene tint is een aanvulling op een breed scala aan kleurenpaletten en voegt een verfrissende kleur toe aan uw ruimte.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 82 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Stijlvolle Wing Chair - Beukenhouten frame, roze polyester stof, gouden metalen poten
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 76 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Fauteuil Dafne - roze/messing
299,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 78 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Fauteuil Cazari - grijs
219,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red