Comfortabele hoekbank met uniek ontwerp | Grijs lichtgrijs | Beukenhouten frame

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Deze hoekbank heeft een comfortabel en uniek ontwerp dat perfect is voor elke woonkamer. Gemaakt met een beukenhouten frame en 100% polyester stof in een grijze en lichtgrijze kleur. De bank is inclusief tafel en poef, en de kussens zijn chemisch te reinigen. De poten zijn gemaakt van walnoothout Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek rechts
Aantal personen 4 personen
Belastbaar gewicht 400kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1121
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Polyester, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 100
Maak kennis met de perfecte aanvulling voor je woonkamer: de hoekbank! Dit prachtige meubelstuk biedt je niet alleen ongeëvenaard comfort, maar verbetert ook het algemene ontwerp van je ruimte. Met zijn combinatie van functionaliteit en stijl is deze hoekbank een must-have voor wie zijn woonkamer nieuw leven wil inblazen.Een van de belangrijkste kenmerken van deze hoekbank is het stevige frame van beukenhout en spaanplaat. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, zodat je jarenlang van deze bank kunt genieten. De gebruikte stof is 100% polyester, waardoor hij zacht en luxueus aanvoelt. De afmetingen van de bank zijn 246 cm x 308 cm in de lengte en 95 cm in de breedte, met een hoogte van 85 cm, waardoor het de perfecte maat is voor elke woonkamer.Inbegrepen bij de hoekbank is een tafel, die een geweldige aanvulling is op de set. De tafel heeft een lengte van 40 cm, een breedte van 89 cm en een hoogte van 29 cm, zodat je een handig oppervlak hebt voor je drankjes of hapjes. Daarnaast wordt er een poef meegeleverd met een lengte van 102 cm, een breedte van 66 cm en een hoogte van 44 cm, die extra zitplaatsen en comfort toevoegt aan je woonkamer.Het schuim dat gebruikt is bij de constructie van deze hoekbank is van de hoogste kwaliteit. Het zitgedeelte bestaat uit 18 DNS hard grijs schuim, aangevuld met een veer en 24 DNS veren voor optimaal comfort. De rugleuning bestaat uit 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat zorgt voor een uitstekende ondersteuning. Het kussen van 45 cm x 45 cm is ook gemaakt van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim en biedt extra comfort en ondersteuning voor je rug.Onderhoud is een fluitje van een cent met deze hoekbank, omdat de stof chemisch te reinigen is, zodat je hem gemakkelijk schoon kunt houden en er gloednieuw uit kunt zien. De walnoothouten poten voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan het algehele ontwerp van de bank.De schuimhoogte van deze hoekbank is 26 cm, wat zorgt voor een comfortabele en ontspannen zitervaring. De kleur van de bank is stijlvol grijs lichtgrijs, waardoor hij moeiteloos past bij elke bestaande inrichting in je woonkamer.Samengevat is de Hoekbank de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en functionaliteit. De hoogwaardige materialen, het stevige frame en het luxe schuim zorgen voor een lange levensduur en uitzonderlijke ondersteuning. De toegevoegde tafel en poef zorgen voor extra gemak en comfort.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Antraciet
Lengte: 275 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 216 cm
Hoekbank Umah links - grijs
1.519,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 428 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 374 cm
Luxe hoekbank | Comfortabel en stijlvol | Beukenhouten frame | 100% polyester stof
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Crème Hoekbank Comfort en Stijl in een Uniek Ontwerp!
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Hoekbank: comfortabel, stijlvol, lichtgrijs
Lengte: 275 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 165 cm
Comfort en stijl: Hoekbank | Houten frame | 100% polyester stof | Crèmekleur