Comfort en stijl: Hoekbank | Houten frame | 100% polyester stof | Crèmekleur

Betaal in termijnen met Alma
Deze hoekbank biedt comfort, een uniek ontwerp en is gemakkelijk schoon te maken. Gemaakt met een hout/MDF frame en 100% polyester stof in crèmekleur Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek rechts
Zitbreedte 255
Zithoogte 43
Zitdiepte 53
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 330kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1513
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Kunststof, Polyester, MDF
Totaal Gewicht kg 72
Maak kennis met onze verbluffende hoekbank, het ultieme middelpunt voor je woonkamer! Met zijn uitzonderlijke comfort en unieke ontwerp is deze hoekbank klaar om de ster van je huis te worden. Als je op zoek bent naar een meubelstuk dat stijl en functionaliteit combineert, zoek dan niet verder - deze hoekbank is de perfecte match.Laten we beginnen met de constructie van deze prachtige bank. Het frame is gemaakt van een stevige combinatie van hout en MDF, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit voor de komende jaren. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat deze bank is gebouwd om dagelijks gebruik te weerstaan en een betrouwbare zitmogelijkheid te bieden voor het hele gezin.De stof die voor deze hoekbank wordt gebruikt is 100% polyester, wat een luxueus gevoel geeft terwijl het ook gemakkelijk te onderhouden is. Gemorste vloeistoffen en vlekken zijn geen partij voor deze eenvoudig te reinigen stof, waardoor het een ideale keuze is voor drukke huishoudens of huishoudens met huisdieren en jonge kinderen. Met een royale breedte van 275 cm, een hoogte van 85 cm en een diepte van 165 cm biedt deze hoekbank veel ruimte om te loungen en te ontspannen. De zithoogte van 43 cm zorgt voor een comfortabele zitervaring voor mensen van alle lengtes. En als je extra slaapruimte nodig hebt voor gasten, kan de bank gemakkelijk worden getransformeerd tot een knus bed met een afmeting van 165 x 80 cm. Het comfort van deze hoekbank is ongeëvenaard, dankzij het hoogwaardige 28 DNS schuim dat is gebruikt voor zowel de zit- als de rugkussens. Zak weg in de pluche kussens en geniet van de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid. Of je nu ontspant met vrienden en familie of geniet van wat tijd alleen, deze bank zorgt voor de ultieme zitervaring.Om de algehele esthetiek aan te vullen, is deze hoekbank voorzien van harde walnootkleurige kunststof poten. Deze poten zorgen niet alleen voor stabiliteit, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan het algehele ontwerp. Het contrast tussen de crèmekleurige stof en de walnootkleurige poten creëert een opvallende visuele aantrekkingskracht, waardoor deze hoekbank een echt pronkstuk in je woonkamer wordt.Samengevat is onze hoekbank een must-have aanvulling voor elke woonkamer. Met zijn ongeëvenaarde comfort, unieke ontwerp en duurzame constructie brengt hij stijl en verfijning in je huis. De gemakkelijk te reinigen stof en ruime afmetingen maken het een praktische keuze voor moderne huishoudens, terwijl het hoogwaardige schuim zorgt voor een onverslaanbare zitervaring. Mis de kans niet om uw ruimte te transformeren met deze uitzonderlijke hoekbank!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Antraciet
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 428 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 374 cm
Luxe hoekbank | Comfortabel en stijlvol | Beukenhouten frame | 100% polyester stof
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Crème Hoekbank Comfort en Stijl in een Uniek Ontwerp!
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Hoekbank: comfortabel, stijlvol, lichtgrijs
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank
769,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof