Comfortabel en stijlvol hoekbank | Zwaar houten frame | 300cm breedte | Bruin

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Upgrade je woonkamer met onze stijlvolle hoekbank. Met zijn unieke ontwerp en comfort is het de perfecte combinatie van functie en mode. Gemaakt met een duurzaam FIR TIMBER frame en makkelijk schoon te maken stof in een mooie bruine kleur. Bedformaat van 219 x 149 cm voor extra gemak Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek links
Zitbreedte 255
Zithoogte 43
Zitdiepte 65
Aantal personen 4 personen
Belastbaar gewicht 400kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC2539
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Kunststof, Polyester
Totaal Gewicht kg 108
Op zoek naar de perfecte hoekbank om je woonkamer een nieuwe look te geven? Zoek dan niet verder! Onze Hoekbank steelt de show met zijn onovertroffen comfort en unieke ontwerp. Zeg maar dag tegen een saaie inrichting en hallo tegen een bank die zowel functie als mode feilloos combineert.Een van de opvallende kenmerken van onze Hoekbank is het stevige frame gemaakt van FIR TIMBER. Dit hoogwaardige materiaal garandeert duurzaamheid en langdurige ondersteuning, waardoor het een ideale investering voor uw huis is. Je kunt erop vertrouwen dat deze slaapbank bestand is tegen veelvuldig gebruik en jarenlang in uitstekende conditie zal blijven. Niet alleen is het frame van onze slaapbank robuust, maar hij is ook prachtig bekleed met een mix van 50% POLYESTER en 50% LINEN stof. Deze combinatie voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan je woonkamer, maar staat ook garant voor comfort en eenvoudig onderhoud. Met een breedte van 300 cm, een hoogte van 78 cm en een diepte van 202 cm biedt onze hoekbank voldoende ruimte voor het hele gezin om te ontspannen en tot rust te komen. De royale afmetingen bieden genoeg ruimte voor iedereen om zich uit te rekken en comfortabel te zitten zonder dat je je benauwd of beperkt voelt. Of je nu een filmavondje hebt of een gezellig avondje thuis, deze slaapbank is de ultieme zitoplossing. Als het op veelzijdigheid aankomt, is onze hoekbank een schot in de roos. Met een eenvoudige aanpassing kan hij worden getransformeerd in een ruim bed van 219 x 149 cm. Het bedformaat is perfect om gasten te ontvangen tijdens logeerpartijtjes of om een comfortabele rustplek te bieden aan onverwacht bezoek. Je hebt geen extra logeerbed nodig als je deze multifunctionele bank tot je beschikking hebt.Comfort staat voorop, daarom is onze Hoekbank uitgerust met 28 DNS Foam voor het zitten. Dit schuim met hoge dichtheid zorgt voor optimale ondersteuning en demping, zodat je elke keer als je gaat zitten wegzakt in luxe. Of je nu geniet van je favoriete tv-programma of luiert met een goed boek, deze slaapbank biedt je het allerbeste comfort.Om de stijlvolle look compleet te maken, is onze Hoekbank voorzien van harde kunststof poten die zowel duurzaam als esthetisch zijn. De poten bieden stabiliteit en ondersteuning voor de bank, zodat hij zelfs bij intensief gebruik stabiel blijft. De strakke bruine kleur van de slaapbank voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan elke woonkamer.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 133 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Stijlvolle 2-persoons slaapbank | Comfort en design | 100% metalen frame | Petrol Green
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Antraciet
Lengte: 155 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Comfort Design 2-zitsbank | Metalen frame | Petrol Blauw
Lengte: 211 cm
Hoogte: 95 cm
Breedte/diepte: 97 cm
Bedbank Amori 90x200cm meisjes - wit
429,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Comfortabele 3-zits slaapbank met metalen frame en linnen stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Balcab Home 3-Seat Sofa Bed | 100% Polyester, Frame: Hard Walnut
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank
769,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof