Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Antraciet

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Upgrade je woonkamer met deze stijlvolle hoekslaapbank. Hij is gemaakt van een beukenhouten frame en 100% polyester stof en biedt zowel comfort als functionaliteit. Inclusief gemakkelijk te reinigen stof en kussens. Kleur: Antraciet Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Samenstelling Hoek rechts
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1718
Kleur Antraciet
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 76
Op zoek naar de perfecte aanvulling voor je woonkamer? Kijk dan niet verder dan onze Hoekbank! Dit prachtige meubelstuk is niet alleen comfortabel, maar heeft ook een uniek ontwerp waardoor het de ster van je woonkamer wordt.Een van de belangrijkste kenmerken van onze hoekbank is de combinatie van functie en mode. Het is niet alleen een comfortabele zitplaats, maar het verandert ook in een bed, waardoor het perfect is voor overnachtende gasten of voor die luie filmavonden. Met deze hoekslaapbank hoef je niet langer stijl op te offeren voor functionaliteit. Onze hoekslaapbank is gemaakt van een hoogwaardig beukenhouten frame, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Dit stevige frame vormt een stevige basis voor de bank, zodat je er jarenlang van kunt genieten.De stof die gebruikt is voor onze Hoekbank is 100% polyester, wat schoonmaken en onderhoud vergemakkelijkt. U hoeft zich geen zorgen te maken over morsen of vlekken, want deze stof kan eenvoudig worden schoongeveegd, waardoor het perfect is voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Met een breedte van 215 cm, een hoogte van 80 cm en een diepte van 150 cm biedt onze hoekbank voldoende ruimte voor jou en je geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. De zitdiepte van 77 cm en zithoogte van 40 cm zorgen voor maximaal comfort, zodat je weg kunt zakken in de kussens en echt kunt ontspannen.De bedmaat van 192 x 135 cm is perfect voor gasten, zodat ze een gezellige en comfortabele slaapplaats hebben. Of het nu gaat om een last-minute logeerpartij of onverwachte gasten, je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je een comfortabel bed tot je beschikking hebt.De zitkussens van onze Hoekbank zijn gemaakt met 28 DNS en 12 cm veren schuim, en bieden luxe comfort waar je niet meer uit wilt opstaan. De rugkussens daarentegen zijn gemaakt van partikelschuim, wat extra ondersteuning biedt en zorgt voor de perfecte balans tussen comfort en stabiliteit.Om je ervaring nog beter te maken, wordt ons Hoekbank-Bed geleverd inclusief kussens. Deze kussens voegen een extra laag comfort en stijl toe, zodat je een gezellige en uitnodigende ruimte in je woonkamer kunt creëren.Kortom, als je je woonruimte wilt opfrissen, is onze Hoekbank de perfecte keuze. Met zijn combinatie van comfort, unieke ontwerp en gemakkelijk te reinigen stof, zal het zeker het middelpunt van je interieur worden.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Antraciet
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 428 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 374 cm
Luxe hoekbank | Comfortabel en stijlvol | Beukenhouten frame | 100% polyester stof
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Crème Hoekbank Comfort en Stijl in een Uniek Ontwerp!
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Hoekbank: comfortabel, stijlvol, lichtgrijs
Lengte: 275 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 165 cm
Comfort en stijl: Hoekbank | Houten frame | 100% polyester stof | Crèmekleur
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank
769,00