Comfortabele en stijlvolle hoekbank in antraciet | Beukenhouten frame | 100% polyester stof

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met de Hoekbank - de perfecte toevoeging aan je woonkamer met zijn comfort, unieke ontwerp en functionele eigenschappen. Hij is gemaakt met een frame van beukenhout en spaanplaat en een stof van 100% polyester voor een stijlvolle en gezellige zitervaring. De bank is voorzien van draagbare zit- en rugkussens, schuim met verschillende dichtheden voor extra comfort en eenvoudig te reinigen stof. Met zijn strakke matzwarte metalen poten en antracietkleur is deze hoekbank een ster in elke ruimte. Afmetingen: 283 x 180 cm (Lengte), 90 cm (Breedte), 88 cm (Hoogte) Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek rechts, 3-zit
Zithoogte 43
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 300kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1106
Kleur Antraciet
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Velours, Polyester, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 75
Ben je klaar om je woonkamer om te toveren in een stijlvol en comfortabel toevluchtsoord? Kijk dan niet verder dan onze hoekbank! Dit uitzonderlijke meubelstuk wordt gegarandeerd de ster van je woonkamer, met een combinatie van comfort en een uniek ontwerp waar je gasten versteld van zullen staan.Een van de belangrijkste kenmerken van onze Hoekbank is de combinatie van functie en mode. Hij biedt niet alleen een gezellige plek om te ontspannen en tot rust te komen, maar voegt ook een vleugje elegantie en verfijning toe aan je ruimte. Of je nu gasten ontvangt of gewoon geniet van een rustige avond thuis, deze hoekbank zal de perfecte metgezel zijn.Laten we ons verdiepen in de bijzonderheden van dit prachtige stuk. Het frame is gemaakt van beukenhout en spaanplaat van hoge kwaliteit, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Met deze stevige basis kunt u er zeker van zijn dat uw hoekbank de tand des tijds zal doorstaan.Qua stof hebben we gekozen voor 100% polyester vanwege de zachtheid en het eenvoudige onderhoud. Deze stof is niet alleen comfortabel, maar kan ook chemisch gereinigd worden, zodat je hoekbank er jaar na jaar fris en schoon uit blijft zien.De afmetingen van deze hoekbank zijn als volgt: hij meet 283 cm in de lengte en 180 cm in de breedte, waardoor er voldoende ruimte is voor jou en je geliefden om comfortabel te loungen. Met een hoogte van 88 cm en een schuimhoogte van 16 cm vormt deze bank de perfecte balans tussen stijl en ergonomie.Over schuim gesproken, onze hoekbank heeft twee soorten om de ultieme zitervaring te bieden. De zittingen zijn gemaakt met 28 DNS zacht grijs schuim en 24 DNS veren voor een pluche en knus gevoel. De rugleuning daarentegen bestaat uit 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat zorgt voor optimale ondersteuning en comfort.Om een extra laag luxe toe te voegen, wordt deze hoekbank geleverd met twee draagbare zit- en rugkussens. Deze kussens zijn perfect om je zitervaring aan te passen en extra ondersteuning te bieden waar nodig.De poten van onze hoekbank zijn een ander opvallend kenmerk. Ze zijn gemaakt van matzwart metaal en geven het ontwerp een strak en modern accent. Deze poten dragen niet alleen bij aan de stabiliteit van de bank, maar voegen ook een stijlvol element toe dat in elke woonkamer past. Onze hoekbank is verkrijgbaar in een prachtige antracietkleur, een veelzijdige kleur die moeiteloos bij elke interieurstijl past. Of je woonkamer nu minimalistisch, hedendaags of traditioneel is, deze bank past naadloos in elke interieurstijl.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 82 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Stijlvolle Wing Chair - Beukenhouten frame, roze polyester stof, gouden metalen poten
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 76 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Fauteuil Dafne - roze/messing
299,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 78 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Fauteuil Cazari - grijs
219,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red