Halmeubelset Woody Fashion | Opbergkast, bankje | Sonoma Oak-design

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Moderne gangmeubelset met 100% gemelamineerde spaanplaat voor duurzaamheid en chique houten poten. Inclusief schoenenkast en bankje. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Samenstelling 1 deur
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL8506
Kleur Blauw
Stijl Modern
Materiaal Linnen
Totaal Gewicht kg 53
De Woody Fashion halmeubelset is de perfecte aanvulling voor elk huis. Deze set is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Met een dikte van 18 mm kun je erop vertrouwen dat deze meubelset jarenlang meegaat. Een van de opvallende kenmerken van deze set zijn de houten poten. Dit voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan de meubels, maar zorgt ook voor stabiliteit en ondersteuning. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat deze poten het gewicht van je spullen zullen dragen. De schoenenkast in deze set is een must-have voor elke gang. Met een breedte van 50cm, hoogte van 135cm en diepte van 38cm is er genoeg ruimte om je schoenen op te bergen en te organiseren. Zeg vaarwel tegen rommelige gangen en hallo tegen een schone en georganiseerde ruimte. De bank in deze set is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met een breedte van 105 cm, hoogte van 50 cm en diepte van 40 cm is dit bankje de perfecte plek om te zitten en je schoenen aan te trekken. De stof die voor het bankje is gebruikt is 100% linnen in een prachtige Sonomo Dark Blue kleur. Dit voegt een vleugje kleur en elegantie toe aan elke gang. Naast de belangrijkste kenmerken heeft de Woody Fashion Halmeubelset nog veel meer voordelen. De gemelamineerde spaanplaat zorgt ervoor dat deze set gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen krassen en vlekken. De houten poten zorgen voor stabiliteit en ondersteuning, zodat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid van dit meubilair. Over het geheel genomen is de Woody Fashion halmeubelset een stijlvolle en functionele aanvulling voor elk huis. Met zijn 100% melamine gecoate spaanplaat constructie, houten poten en Sonomo Dark Blue stof, zal deze set je hal omtoveren tot een gezellige en georganiseerde ruimte. Mis deze prachtige meubelset niet en bestel hem vandaag nog!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 185 cm
Hoogte: 192 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Garderobecombinatie Indy | Paneel, bank, spiegel, commode | Old Wood-decor
Lengte: 60 cm
Hoogte: 13 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Wandkapstok Chloé 7 haken-zwart
79,95
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Wandkapstok Chloé 5 haken en 1 hoedenplank-zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Wandkapstok Chloé 5 haken, 1 hoedenplank en 1 kledingroede-zwart/eik
Lengte: 40 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 6 cm
Spiegel met 5 haken Chloé-zwart
159,00
Lengte: 46 cm
Hoogte: 175 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Spiegel Chloé 175 cm-zwart
359,00
Lengte: 57 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Sidetable Chloé met 1 schoenenplank-zwart/eik
Lengte: 70 cm
Hoogte: 27 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Schoenenrek Chloé 2 legplanken-zwart
119,00
Lengte: 118 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Schoenenrek Schoschan zwevend 118 cm-zwart
Lengte: 78 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Schoenenrek Schoschan zwevend 78 cm-zwart
Lengte: 118 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 19 cm
Wandkapstok Schoschan 12 haken-zwart/eik
Lengte: 78 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 19 cm
Wandkapstok Schoschan 6 haken-zwart/eik