Elegance Zaalstandaard | 100% Melamine Gecoat | Eiken Zwart

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Halstandaard Elegance is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat met een dikte van 18mm. Het heeft een ruime halstandaard met afmetingen van 100x43x35cm en een bijpassende wandplank van 100x24x20cm. Hij kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en wordt geleverd in een strakke eiken zwarte kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG793ELG4018
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 22
De Elegance halstandaard is de perfecte aanvulling voor elke hal of entree met zijn stijlvolle ontwerp en praktische functies. Deze halstandaard is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is gemaakt om lang mee te gaan en dagelijks gebruik te weerstaan. Een van de belangrijkste kenmerken van de Elegance halstandaard is de dikte van 18 mm. Dit zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, waardoor je er al je benodigdheden zoals sleutels, portemonnees en kleine accessoires zonder problemen op kwijt kunt. Je kunt erop vertrouwen dat deze halstandaard in uitstekende staat blijft, zelfs bij regelmatig gebruik. De halstandaard zelf meet 100 cm in de breedte, 43 cm in de hoogte en 35 cm in de diepte. Deze afmetingen zijn ideaal voor compacte ruimtes, zodat je hem gemakkelijk kunt plaatsen en er gemakkelijk bij kunt. Of je nu een kleine hal hebt of een smalle ingang, de Elegance halstandaard past er naadloos bij zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.Naast de halstandaard wordt de Elegance ook geleverd met een wandplank voor extra opberg- en displaymogelijkheden. De wandplank heeft een breedte van 100 cm, een hoogte van 24 cm en een diepte van 20 cm, waardoor er voldoende ruimte is om decoratieve voorwerpen te laten zien of kleinere spullen op te bergen.Een van de grote voordelen van de Elegance halstandaard is dat hij aan de muur kan worden bevestigd. Dit zorgt niet alleen voor extra stabiliteit, maar geeft je ook de flexibiliteit om de plaatsing aan te passen aan je voorkeuren. Of je hem nu hoger of dichter bij de grond wilt hebben, je kunt de hoogte en positie eenvoudig aan je eigen wensen aanpassen.De Elegance Halstandaard is verkrijgbaar in een strakke, eiken zwarte kleur. Deze geraffineerde tint voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan je hal of entree en past bij elk bestaand decor of kleurenschema. De eiken zwarte kleur biedt ook veelzijdigheid, waardoor het een tijdloze keuze is die jarenlang stijlvol zal blijven.Over het geheel genomen is de Elegance halstandaard een praktische en stijlvolle oplossing om je hal of entree georganiseerd en vrij van rommel te houden. De constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat zorgt voor duurzaamheid, terwijl de dikte van 18 mm langdurige prestaties garandeert. Met zijn compacte afmetingen, wandplank en aanpasbare plaatsing biedt deze halstandaard gemak en veelzijdigheid. Kies de Elegance halstandaard in eiken zwart om een vleugje elegantie aan je ruimte toe te voegen en geniet van de voordelen van een goed georganiseerde entree.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 80 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Vestiaire Misha-eik/zwart
169,00
Lengte: 100 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Vestiaire Rudolf (kapstok, spiegel & schoenenkast) - beton/wit
Lengte: 147 cm
Hoogte: 179 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Elegante kapstok met opbergruimte | 100% Melamine coating | Atlantic Pine Wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 197 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Kledingkast Nuro 60cm 2 deuren - hoogglans wit
Lengte: 113 cm
Hoogte: 179 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Vestiaire Killian 114cm - grenen/wit
389,00
Lengte: 70 cm
Hoogte: 175 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Vestiaire Taio industrieel - bruin/zwart
Lengte: 186 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 66 cm
Vestiaire Anderson met 9 dubbele haken & 3 legplanken - wit
Lengte: 140 cm
Hoogte: 181 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Vestiaire Killian 140cm - grenen/antraciet
Lengte: 120 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Houten hallenstandaard | 100% Melamine coating | Antraciet Eik
Lengte: 183 cm
Hoogte: 33 cm
Breedte/diepte: 72 cm
Vestiaire Dago industrieel - bruin/zwart
78,29 86,99
Lengte: 72 cm
Hoogte: 183 cm
Breedte/diepte: 33 cm
Vestiaire Dago industrieel - greige/zwart
64,79 71,99
Lengte: 77 cm
Hoogte: 165 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Kledingrek Dover - zwart/wilde eik
95,00